Ezzel a mandala mintás szatyorral amellett, hogy környezettudatosan vásárolhatsz be, még vidám hangulatot is teremthetsz magad körül! ...
Ezzel a mandala mintás szatyorral amellett, hogy környezettudatosan vásárolhatsz be, még vidám hangulatot is teremthetsz magad körül! :)
Fehér alapon kék, sárga, zöld és rózsaszín mintás pamutvászonból varrtam, az oldalain duplán, a pántoknál triplán, az erős tartásért. Magassága 40 cm, szélessége 38 cm, pántjai 50 cm hosszúságúak.
Felejtsd el a műanyag szatyrokat és csapj le rá, hiszen zöldnek lenni jó! :)
*Rengeteg műanyag szatyrot megspórolhatsz vele, de fontos, hogy alaposan fontold meg milyen pamutszatyrot választasz. A pamutelőállításnak is nagy az ökolábnyoma, ahhoz, hogy valóban környezettudatos légy, és ne csak a szemétmennyiséget csökkentsd, használni kell a pamutszatyrot, ameddig csak tudod! ;)
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Postai küldemény előre fizetéssel | 360 Ft | 445 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 610 Ft | 655 Ft |
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel | 680 Ft | 765 Ft |
Kisgyermekes anyuka és feleség vagyok, aki szeret alkotni és szívügye a környezetvédelem. Előbbi a hobbim, utóbbi a szakmám is egyben. Mindkettő jelen van a mindennapjaimban.
Amióta az eszemet tudom varrok, barkácsolok és a természet szeretete és tisztelete is visszavezethető egészen idáig.Régóta érzem, hogy a kettőt ötvöznöm kellene, most eljött az ideje.
Bízom benne, hogy termékeim láttán az is kedvet kap a zöldebb mindennapokhoz, akitől eddig távol állt.
A környezettudatosság egyik fontos eleme, hogy törekedjünk a hulladékmennyiség csökkentésére. Elsősorban ehhez kínálok segítséget, hogy lásd milyen módon, nézz körül boltomban!
Remélem, (hamarosan) Te is így gondolod: zöldnek lenni jó! :)
Referenciaként tekintsd meg korábbi Meska boltom: http://www.meska.hu/Shop/index/10499
kérdésem van a termékkel kapcsolatban