Valódi marhabőrből varrtam ezt a pikk-pakk pénztárcát amire egy kedves kis bagoly mintát applikáltam, hogy igazán különleges legyen. Ko...
Valódi marhabőrből varrtam ezt a pikk-pakk pénztárcát amire egy kedves kis bagoly mintát applikáltam, hogy igazán különleges legyen. Kocsiba, táskába aprópénz tartónak tökéletes választás.
MŰHELY: Kisállat és dohánymentes műhelyben készül gondosan elkészítve, minden egyes darab. A fotó a megvásárolandó pénztárcát mutatja.
TISZTÍTÁS: A termékeim tisztítása kézmeleg vízben lehetséges. Kérlek ne tedd őket szárítógépbe.
POSTÁZÁS: Termékeimet gondosan becsomagolva küldöm, hogy az időjárás se tudjon kárt tenni benne. Csak ajánlott, nyomonkövethető csomagot küldök, ami biztosan megérkezik hozzád.
TERMÉKEIMET AJÁNLOM:
születésnapra
névnapra
ünnepekre:
Valentin napra
Húsvétra
Anyák napjára
Gyerek napra
Karácsonyra
házassági évfordulóra
vagy csak úgy magadnak, mert megérdemled!
Köszönöm, hogy itt voltál, várlak máskor is, szeretettel!
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 480 Ft | 715 Ft |
FOXPOST csomagautomata | 599 Ft | 599 Ft |
FUTÁRSZOLGÁLAT házhoz előre fizetéssel | 999 Ft | 999 Ft |
Kedves Látogató!
Örülök, hogy termékeim felkeltették az érdeklődésedet. Boltomban prémium minőségű designer textilekből és pamutból készült, egyedi kézműves kiegészítőket találsz. Minden Artiroka termék saját tervezés, ezért nem fog veled szembejönni az utcán. Fontos számomra a tökéletes minőség és a használhatóság harmóniája.
Kis családommal az erdő mellett élünk, így a virágok a fák az állatok is megjelennek az alkotásaimban. Számomra a kézműveskedés örömforrás, hiszen rosszkedvűen nem is lehet szépet alkotni és a számtalan visszajelzés alapján öröm a vásárlóimnak, akik szeretik az egyedit, a különlegeset. Remélem alkotásaim elnyerik a tetszésed és hamarosan vásárlóim között köszönthetlek. Ha bármi kérdésed van, írj nekem, örömmel válaszolok. Nézz körül nálam és válassz a Mesedobozból.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban