Tulipánból paprika,paprikából Jancsika, Jancsikából kis király, kis királyból tulipán! FIGYELEM!!! A CSOMAG SZÍNÖSSZEÁLLÍTÁSA A ...

kézműves termék, készítette: Foltonfolt
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: színes pamutvásznak, szivacs
technika: patchwork, foltvarrás

Tulipánból paprika....5db-os csomag


   
   

Tulipánból paprika....5db-os csomag leírása

késztermék, azonnal szállítható

Tulipánból paprika,paprikából Jancsika, Jancsikából kis király, kis királyból tulipán!
FIGYELEM!!!
A CSOMAG SZÍNÖSSZEÁLLÍTÁSA A DARABONKÉNT MEGVÁSÁROLHATÓ JANCSIKÁKBÓL TETSZŐLEGESEN ÖSSZEVÁLOGATHATÓ!!! A fotón korábban elkészített színvariációk láthatóak, csak illusztráció - akár az összeset kérheted ugyanabból a színből.
Anyaga színes pamutvászon- csakúgy, mint a figurák rajta. Szivacslapra varrtam rá, ez ad neki tartást. A hajtások mellett többször letűztem- a könnyebb lapozhatóság érdekében. Mosógépben is mosható 30 fokon, mivel sűrű tisztázó öltéssel varrtam fel a figurákat.Teljes mérete 11 x 29 cm. Másfél évesen már elszórakoztatta csemetéimet, mert akkor már ők is megtanulták a lapozgatás logikus sorrendjét, és a maguk módján elő is adták a versikét! Azóta nagyon sok kisgyereknek készítettem már, úgyhogy többszörösen letesztelve! Kezdődhet a mókázás: csiki-csuki, kacarászás, és az első mondóka is észrevétlenül megtanultatott... Az ár az 5 darabra vonatkozik! Egyet is rendelhetsz 2500 Ft-ért! Írj belső levelet, amiben kérlek add meg a választott színt, illetve, hogy ha az nincs, melyik felelne meg! Ezután névre szólóan feltöltöm neked! Külföldre szüleit követő magyar kislurkóknak a lehető legjobb ajándékötlet!Fogadjátok szeretettel!

Tulipánból paprika....5db-os csomag jellemzői

kézműves termék, készítette: Foltonfolt
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevőszínek

termékkód
3537006

feltöltve
2019. október 2.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Tulipánból paprika....5db-os csomag szállítása

Több termék vásárlásakor a Meska által göngyölített postaköltség a tényleges feladási díjtól eltérhet. Kérlek utalás előtt érdeklődj a pontos összegről! Köszönöm kedves megértésedet!
Termékeimre rendeltetés szerinti használat esetén ár- és cseregaranciát vállalok.
Igyekszem a legnagyobb gondossággal és körültekintéssel elkészíteni portékáimat.
Mivel a legnagyobb mókában/hancúrban használt gyermekholmik esetlegesen "sérülhetnek", szívesen segítek a boltocskámban vásárolt holmik megreparálásában, ha úgy alakulna!...


Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 1 790 Ft 1 790 Ft
Postán maradó 0 Ft 655 Ft

Tulipánból paprika....5db-os csomag alkotója: Foltonfolt

Foltonfolt
Foltonfoltos ölteményeim már több, mint 900 meskás felhasználó kedvencei.
Köszönöm szépen mindenkinek, aki bizalmat szavazott nekem, és hozzájárult, hogy afféle autodidakta alkotóként kedves felkéréseiteknek köszönhetően fejlődhetek, és talán soha sem kell majd felnőnöm!
Ezúton kérek minden Kedves Kuncsaftomat, hogy, ha elégedett volt munkámmal és a kiszolgálással, és eddig még nem tette volna, szaladjék fel a foltonfolt.meska.hu-ra, és kedvencelje boltocskámat!
A másik fontos visszajelzés a megvásárolt portéka értékelése lenne. Sokat segítene a munkámban, és a reménybeli eljövendő vásárlóimnak is segíthetne a döntésben.

Kilenc éve Sára lányomat szerettem volna meglepni egy falvédővel, amiből persze rögtön kettő lett, mert már első alkalommal magával ragadott a foltvarrás szenvedélye.
Ha szeretnél valami " kedvest, szépet neki", nézz szét portékáim között!
Ölteményeim 7000 Ft értékű vásárlástól Sashalmon munkanapokon 8-15 óra között előzetes telefonos egyeztetést követően személyesen átvehetők!Köszönöm kedves megértésedet !
A megadott postaköltségek a mindenkori érvényes postai díjszabás szerint változhatnak, csak tájékoztató jellegűek!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: