Vászon és hálós levéllel, gyöngyös ágakkal és kis ekrü habrózsából készült elegáns finom vendég bokréta masnival díszítve.
Kitűzőrész v...
Vászon és hálós levéllel, gyöngyös ágakkal és kis ekrü habrózsából készült elegáns finom vendég bokréta masnival díszítve.
Kitűzőrész van a hátuljára rögzítve
Hossza kb.11cm
Az ár 1db termékre vonatkozik!
Személyesen csak 5db-tól tudom átadni, kevesebb esetén postázom a terméket, megértésedet köszönöm!
A többi termékemről, és a fizetési feltételekről tájékozódj a boltom oldalán! www.lolli.meska.hu
Köszönöm!
Lolli
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Postánmaradó ajánlott levél | 520 Ft | 690 Ft |
Meska interjú az alkotóval »
Üdvözöllek Lolli esküvői virágboltjában!
Molnár Évának hívnak. Eredeti foglalkozásom bőrműves. Kertész családom és a kellékek színes világa hatására a virágkötészet hobbinak indult a számomra.
Szenvedélyem kiteljesedése képpen kézműves virágdekorációk készítésébe kezdtem, amit ide először a meskára töltöttem fel. Három éve én készítettem el az első habrózsás tartós menyasszonyi csokrot, és én is adtam el a legelsőt itt a meskán.
Nagyon szeretek tervezni, mindig valami újat kitalálni, ami nőies, feminin, és romantikus.
Egy-egy menyasszony kérése számomra igazi kihívás.
Kérlek engedj meg pár hasznos tanácsot a rendeléshez amiről bővebben itt olvashatsz:
http://www.meska.hu/Shop/index/332
Amennyiben tetszik a stílus amit képviselek, keress bátran!
Lolli
Budapesten személyes átvételre van lehetőség, de szívesen postázom is a díszeket biztonságos csomagolásban.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban