Nyakláncból és fülbevalóból álló szett. A nyaklánc hossza : 44,5 cm +6 cm lánchosszabbító. Rendezetlen , direkt renitens , szabálytalan...
Nyakláncból és fülbevalóból álló szett. A nyaklánc hossza : 44,5 cm +6 cm lánchosszabbító. Rendezetlen , direkt renitens , szabálytalan és jól áll neki - szerintem. A 2 mm-es nagyságtól egészen 6 mm- ig található benne csiszolt üveggyöngy, roppantott üveggyöngy, türkiz ásvány, törött hatású gyöngy, gömbölyű és szögletes kristály, türkiz, kék, zöld, fehér és tejfehér színekben.
Fülbevalója : 5 cm hosszú kb. , a nyaklánc színeiben és alkotó elemeiből.
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
MPL csomagautomata | 889 Ft | 889 Ft |
Elméletileg Illésné Varga Timea vagyok , gyakorlatilag Mimi. Szeretettel köszöntelek!
Üvegvarázspor név mögé "bújok" szivesen , mert ebben benne van minden : üveg és varázspor . :)
Az üvegfestés 6-7 éve szivárgott be az életembe és olyannyira gyökeret vert, hogy azóta már mindennapjaim része. Eleinte csak szerettem , ahogy egy sima üveglapon életre kel a világ .Később pedig függő lettem, hisz egyre több szeretetet, örömöt és harmóniát adott . Kivétel nélkül sugárzik belőlük a pozitív energia.
A tervezéstől egészen a megvalósításig örömöt okoznak és minden alkalommal elvarázsolnak.
Itt és most lehetőségem van átadni az érzésekből, a színek mese világából.
Szeretném, ha egyre többen láthatnák, ahogy a napfény átragyog a festett üvegen, vagy amikor a kis mécses lángja szelíden, finoman megvilágítja a különböző ,csillogó színeket.
Ha kíváncsi vagy és velem tartanál, kérlek nézz körül nálam!
2013.-tól ékszereket is találsz boltomban. Az újdonság csak ennyi, a szeretet, az öröm és a lelkesedés a régi !!
További csodás napot és minden szépet!
kérdésem van a termékkel kapcsolatban