Szabálytalan alakú márvány görgetegre, saját minta alapján festett virágos kavics. A virágok apró mandalákat idéznek, színei vidámak, n...

képzőművész termék, készítette: barsonytalp
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: márvány görgeteg, festék
technika: festészet, festett tárgyak

barsonytalp szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2019. 04. 23-ig nem lehet megvásárolni.

Megvásárolható hasonló termékek

Mandalavirágok (virágos festett kő)


   
   

barsonytalp szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2019. 04. 23-ig nem lehet megvásárolni.

Megvásárolható hasonló termékek

Mandalavirágok (virágos festett kő) leírása

késztermék, azonnal szállítható

Szabálytalan alakú márvány görgetegre, saját minta alapján festett virágos kavics. A virágok apró mandalákat idéznek, színei vidámak, nőiesek...

A kavics méretei a legnagyobb kiterjedéseknél: hosszúsága 19 cm, szélessége 13,5 cm, magassága 8 cm. A kavics súlya 2,6 kg!!!
Súlyánál fogva pompás ajtótámaszként is működhet. :)

Tisztítása puha, száraz, vagy enyhén nedves ronggyal ajánlott.

Mandalavirágok (virágos festett kő) jellemzői

képzőművész termék, készítette: barsonytalp
késztermék, azonnal szállítható

termékkód
3362967

feltöltve
2019. március 9.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Mandalavirágok (virágos festett kő) szállítása

Üvegmandala, egyéb üvegtermék vásárlásakor postai szállításnál mindenkor a "törékeny kezelés" választását ajánlom, ( a normál postai alapdíj 100%-a) sima csomagként csak külön a vásárló kérésére postázok, és ebben az esetben természetesen nem tudok felelősséget vállalni a termék épségéért. Amúgy sem, de akkor kifizeti a posta, és varázsolok egy újat. :) Amennyiben a "törékeny kezelés" opciót választva a terméket bárminemű károsodás éri a posta hibájából, úgy kérlek azonnal értesíts, hogy nekiállhassak a szilánkosra tört üvegizémicsoda pótlásának. :) Az MPL futárszolgálatnál a 2017. január 1.-től érvényes postai díjak szerint a törékeny kezelés az alapdíj +100%-a! A törékeny termékeknél feltüntetett árak már a felárral terhelt árak.

Szállítás kavicsoknál: amennyiben egyszerre több követ vásárolsz, mielőtt megvásárolnád, kérlek mindenképpen egyeztessük a szállítást. Értelemszerűen egy 20 dkg-os kavics szállítása nem ugyanannyiba kerül, mint egy 2 kg-os óriás szörnyé, kiszámolom, milyen szállítás lenne számodra a legolcsóbb.
Személyes átvételre XXI. Csepel központjában van lehetőség.

A szállítási díj "több termék vásárlása esetén" pontban megadott árak mindig az adott termékkel azonos fajtájú, és hasonló súlyú termékre vonatkoznak! ( mandalánál + 1 mandala, köveknél + egy hasonló méretű kavics stb.....) Amennyiben nem vagy biztos a szállítási költségben, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, mielőtt kosárba teszed a terméket.

Köszönöm, hogy benéztél, további jó nézelődést! :)

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 760 Ft 1 760 Ft
MPL csomag automatába, előre fizetéssel 890 Ft 890 Ft
MPL csomag postán maradó, postapontra, előre fizetéssel 1 560 Ft 1 560 Ft

Mandalavirágok (virágos festett kő) alkotója: barsonytalp

barsonytalp

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: