Szeretek üvegteklával dolgozni. Ha kell, feltűnően elegáns, ha kell, szolídan megbújik a többi gyöngy között, igazi kaméleon. Itt fősze...
Szeretek üvegteklával dolgozni. Ha kell, feltűnően elegáns, ha kell, szolídan megbújik a többi gyöngy között, igazi kaméleon. Itt főszerepet szántam neki, és csodásan el is játssza azt.
Átlagos csukló méretre megfelelő, de természetesen szívesen teszek rá kérésre lánchosszabbítót is. A könnyű használhatóság érdekében T-kapcsot tettem rá.
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Postai küldemény előre fizetéssel | 600 Ft | 600 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 700 Ft | 700 Ft |
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel | 750 Ft | 750 Ft |
Szinte hihetetlen, hogy már 19 éve foglalkozom üvegfestéssel, 12 éve tiffanyzással, de számtalan kézműves technikát kipróbáltam már a patchworktől a dekupázsig. A legnagyobb szerelem a tiffanyzás, azon belül is a lámpakészítés. Semmihez sem hasonlítható érzés, amikor esetleg több heti munka után egyszer csak felkapcsolod az elkészült lámpát, és a színes üveg élettel tölti meg a helyiséget. Jelen lenni ismeretlen emberek otthonában a tárgyaimmal egészen misztikus érzés. Tiffany tárgyakat csak megrendelésre készítek annak érdekében, hogy a megrendelő legapróbb igényét is ki tudjam elégíteni. Újabban beleszerettem az ékszerkészítésbe, imádom a japán kumihimo technikát, illetve szívesen készítek ásványokból ékszert.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban