Jön a tél, jönnek a pingvinek is! Nagyon aranyos ajándék, akár a Mikulászacskóban is elfér. Nem bolyhosodó polár anyag felhasználásával...


Textil pingvin figura


   
   

Textil pingvin figura leírása

Jön a tél, jönnek a pingvinek is! Nagyon aranyos ajándék, akár a Mikulászacskóban is elfér. Nem bolyhosodó polár anyag felhasználásával készítem ezeket a cuki kis pingvinbabákat, minden pingvinnek más-más, karácsonyi-téli mintás pamutvászon van a szárnya belső oldalán. Mind különleges egyéniség! :) Választható mintákról érdeklődj üzenetben! Kék vagy zöld szemmel kaphatóak. Kézzel mosható. Az ár 1 db pingvinre vonatkozik. Eredeti Dolls and Daydreams szabásminta alapján, nagy gondossággal varrva. 19 cm magas.

Textil pingvin figura jellemzői

kézműves termék, készítette: agotamama
típus
fizikai

termékkód
3849496

feltöltve
2020. szeptember 24.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Textil pingvin figura szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 611 Ft 1 611 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 800 Ft 1 800 Ft

Textil pingvin figura alkotója: agotamama

agotamama
Üdvözöllek!
Ágota vagyok, angol-magyar fordító,4 gyermekes anya. Amióta megkaptam első varrógépemet néhány évvel ezelőtt, rögtön tudtam, hogy a varrás és én összetartozunk. Boldogság számomra valami újat és szépet alkotni, de még nagyobb öröm, ha ezt másokkal is megoszthatom. Leginkább dekorációkat, dísztárgyakat szeretek textilből készíteni, de számos ruhát is varrtam már, főleg gyerekeimnek. Nagyon fontosnak tartom, hogy csak a kiváló minőségű textíliákat válasszam alapanyagaimnak, amelyekkel időtálló alkotások születhetnek. Többnyire amerikai designer textileket használok, 100% pamutvásznakat, a figurákat poliészter töltőanyaggal töltöm meg, amely mosásálló és formatartó. A figurákhoz biztonsági szemeket használok, melyek a szemek hátoldalán vannak rögzítve, így gyakorlatilag nem fordulhat elő, hogy kiessenek. Az arcokat gyapjúfilcből applikálom, és legtöbb esetben kézzel hímzem. A termékek kézzel 30 fokon, semleges mosószerrel moshatóak, szárítógépben nem ajánlott szárítani őket.
Termékeim egy részét a Dolls and Daydreams szabásmintái alapján készítettem.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek