Szív alakú vörösjápisból és bevonatos vörösrézdrótból készítettem ezt a medált. Ajándékba küldök hozzá egy műbőrszálat, vagy valamilyen...

kézműves termék, készítette: muzlyke
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: vörösjápis, vörösréz
technika: ékszerkészítés, fémmegmunkálás

Vörösjápis szív medál+ajándék   
   

Vörösjápis szív medál+ajándék leírása

késztermék, azonnal szállítható

Szív alakú vörösjápisból és bevonatos vörösrézdrótból készítettem ezt a medált. Ajándékba küldök hozzá egy műbőrszálat, vagy valamilyen nyakláncalapot, amin hordhatod.
Akasztóval együtt: 3,5 cm

Vörösjápis szív medál+ajándék jellemzői

kézműves termék, készítette: muzlyke
késztermék, azonnal szállítható


jellemző

színek

termékkód
3357799

feltöltve
2019. március 3.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Vörösjápis szív medál+ajándék szállítása

Szállítás
Postai úton: ajánlott levélként, illetve ha meghaladja a posta általal előírt szabályokat akkor csomagként tudom postázni. Több ékszer esetében biztos, hogy csak a csomag marad. Ennek legolcsóbb ára: 1490 forint. Postán maradóra illetve postafiókra való címzés esetén viszont maradhat az eddigi jól bevált ajánlott , de akkor kérlek add meg a posta címét ahova küldhetem. Én pedig feladás után megadom a ragszámot ami alapján érdeklődhetsz a postádon a küldemény után.
Személyes átvétel:
Egyelőre szünetel!

Garanciális feltételek
Gyári láncokra amit sokszor ajándékba adok nem tudok garanciát vállalni, ez vonatkozik az organza nyakláncalapokra és műbőrszálakra is.
Ezüstözött vörösrézdrótok idővel megkopnak, bármilyen jó minőségű anyagot használok is. Idővel sötétebb is lehet, ez természetes, de antikoló folyadékkal szoktam is gyorsítani.
Alumínium drótokból készült ékszereket mindennapi hordásra nem ajánlom, csupán alkalomra. Ezek a drótok jóval puhábbak, így könnyebben deformálódnak, kopnak mint társaik.
Drótékszereknél nagyon fontos a tárolás. Ügyelj rá, hogy ne gubancolódjon össze más ékszerrel, hisz így sérülhet. Ne tárold fürdőben, párás helyen!

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 500 Ft 500 Ft

Vörösjápis szív medál+ajándék alkotója: muzlyke

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: