Kvül-belül hófehér, csipkézett ládika... antik, fém fogantyúkkal az oldalán... emlékeknek, iratoknak, kissebb-nagyobb kincseinknek... D...


Csipke-mandala...


   
   

Csipke-mandala... leírása

Kvül-belül hófehér, csipkézett ládika... antik, fém fogantyúkkal az oldalán... emlékeknek, iratoknak, kissebb-nagyobb kincseinknek... De elegáns ajándék lehet az ifjú párnak, menyasszonynak...
A ládát személyessé teheti egy táblácskán szereplő név -az ifjú páré, az újszülötté...

Mérete: 24x 20 x 11 cm

Csipke-mandala... jellemzői

Csipke-mandala... szállítása

A megvásárolt portékák gondosan becsomagolva kerülnek postázásra, ill. átadásra. Ha bármilyen probléma merülne fel, kérlek keress meg és én mindenképp kijavítom a hibát, vagy korrigálom a tévedést.

A postaköltségek csak általánosak, a pontos összegekért kérlek, hogy egyeztessünk...

Köszönöm...

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft

Csipke-mandala... alkotója: nyilike

nyilike
Hiszem, hogy a szép... nem csak "legelteti a szemet", de melengeti a lelket is... legyen az gondolat, szó, tett, mozdulat, vagy tárgy... A boltocskámban olyan dísztárgyakat szeretnék mások számára kínálni..., amik nem csak praktikusak, hanem szemet gyönyörködtetőek is, és fordítva... :)
Óvónéni vagyok... és kutatója, művelője a régi és új kézműves technikáknak... S bár mindegyiket nagyon szeretem /nemezelés, batikolás, gyöngyözés, stb./... a decoupage technikában lelem talán a legnagyobb örömöm...Bízom benne, hogy amíg engem a készítés boldogít... addig másokat az elkészült "alkotások"... :)

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: