Puha, piros filc zsák, pékzsineggel, végein pici piros bojttal..24 cm széles és 34 cm magas. Mutatós mikulásra, karácsonyi ajándék csom...

kézműves termék, készítette: Noemi8501
anyaga: filc , viaszosvászon
technika: varrás

Mikulás zsák, ajándék zsák


   
   

Mikulás zsák, ajándék zsák leírása

Puha, piros filc zsák, pékzsineggel, végein pici piros bojttal..24 cm széles és 34 cm magas. Mutatós mikulásra, karácsonyi ajándék csomagolására, de az ünnepek alatt lakásunk dísze is lehet, akár egy lámpás társaságában a bejárati ajtóban. Elejére műbőr hatású viaszosvászon anyagból varrtam fel a képet. Régi időket idézi a két kisgyerek az elején, biztos elvarázsolja az ajándékozottat.

Mikulás zsák, ajándék zsák jellemzői

kézműves termék, készítette: Noemi8501
összetevő

technika


színek

típus
fizikai

termékkód
3877521

feltöltve
2020. október 13.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Mikulás zsák, ajándék zsák szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 611 Ft 1 611 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 1 790 Ft 1 790 Ft

Mikulás zsák, ajándék zsák alkotója: Noemi8501

Noemi8501
Kedves Érdeklődő!

Gyermek korom óta elvarázsoltak a textilek és az abból készült használati- vagy dísztárgyak.Anyukám is rengeteget varrt én pedig sokszor néztem. Felnőtt fejjel már magamnak varrtam szoknyákat, de gyermekeim születése után átalakult az érdeklődésem, inkább nekik és értük készítettem dolgokat.Textil tárolók, baba takarók, díszpárnák, labdák, stb. készültek.
Az ihletet nekem a textil látványa,struktúrája nyújtja: meglátom, megtetszik és elképzelem, mi lenne szép belőle! Sosem fordítva dolgozok, csak ha valakinek kérésre varrok.Ezután kezdődik a tervezés, szerkesztés, számolás, szabás és végül a nem kevésbé bonyolult megvalósítás.....ez az, amit nehéz megfizetni! De ha az ember örömmel készíti, az alkotáson, eredményen érzett boldogság a felét kárpótolja, másik fele pedig, kedves Vásárló, a te megelégedettséged és örömöd lesz!
Jó nézelődést, vásárlást és szép napot kivánok!


kérdésem van a termékkel kapcsolatban