Saját kézzel, szívvel lélekkel
Több, mint 110.000 kézműves-design termék hazai alkotóktól
Mikulás zsák, ajándék zsák leírása
Puha, piros filc zsák, pékzsineggel, végein pici piros bojttal..24 cm széles és 34 cm magas. Mutatós mikulásra, karácsonyi ajándék csomagolására, de az ünnepek alatt lakásunk dísze is lehet, akár egy lámpás társaságában a bejárati ajtóban. Elejére műbőr hatású viaszosvászon anyagból varrtam fel a képet. Régi időket idézi a két kisgyerek az elején, biztos elvarázsolja az ajándékozottat.
Mikulás zsák, ajándék zsák jellemzői
kézműves termék, készítette:
Noemi8501
összetevő
technika
jellemző
típus
fizikai
termékkód
3877521
feltöltve
2020. október 13.
megtekintés
alkalommal
kedvencelés
Mikulás zsák, ajándék zsák szállítása
Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
![]() |
1 611 Ft | 1 611 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 1 790 Ft | 1 790 Ft |
Mikulás zsák, ajándék zsák alkotója: Noemi8501

Kedves Érdeklődő!
Gyermek korom óta elvarázsoltak a textilek és az abból készült használati- vagy dísztárgyak.Anyukám is rengeteget varrt én pedig sokszor néztem. Felnőtt fejjel már magamnak varrtam szoknyákat, de gyermekeim születése után átalakult az érdeklődésem, inkább nekik és értük készítettem dolgokat.Textil tárolók, baba takarók, díszpárnák, labdák, stb. készültek.
Az ihletet nekem a textil látványa,struktúrája nyújtja: meglátom, megtetszik és elképzelem, mi lenne szép belőle! Sosem fordítva dolgozok, csak ha valakinek kérésre varrok.Ezután kezdődik a tervezés, szerkesztés, számolás, szabás és végül a nem kevésbé bonyolult megvalósítás.....ez az, amit nehéz megfizetni! De ha az ember örömmel készíti, az alkotáson, eredményen érzett boldogság a felét kárpótolja, másik fele pedig, kedves Vásárló, a te megelégedettséged és örömöd lesz!
Jó nézelődést, vásárlást és szép napot kivánok!
Gyermek korom óta elvarázsoltak a textilek és az abból készült használati- vagy dísztárgyak.Anyukám is rengeteget varrt én pedig sokszor néztem. Felnőtt fejjel már magamnak varrtam szoknyákat, de gyermekeim születése után átalakult az érdeklődésem, inkább nekik és értük készítettem dolgokat.Textil tárolók, baba takarók, díszpárnák, labdák, stb. készültek.
Az ihletet nekem a textil látványa,struktúrája nyújtja: meglátom, megtetszik és elképzelem, mi lenne szép belőle! Sosem fordítva dolgozok, csak ha valakinek kérésre varrok.Ezután kezdődik a tervezés, szerkesztés, számolás, szabás és végül a nem kevésbé bonyolult megvalósítás.....ez az, amit nehéz megfizetni! De ha az ember örömmel készíti, az alkotáson, eredményen érzett boldogság a felét kárpótolja, másik fele pedig, kedves Vásárló, a te megelégedettséged és örömöd lesz!
Jó nézelődést, vásárlást és szép napot kivánok!
kérdésem van a termékkel kapcsolatban