Megérkezett a Mikulás - zsákja! Mérete: 14x29 cm. A zsákocska sötétszürke," durva " bútorszövetből készült, egy puha filcből szabott...


Hintalovas ajándékzsák S


   
   

Hintalovas ajándékzsák S leírása

Megérkezett a Mikulás - zsákja! Mérete: 14x29 cm. A zsákocska sötétszürke," durva " bútorszövetből készült, egy puha filcből szabott, piros hintalóval az elején, aminek arany csengettyű lóg a nyakában. Arany cérnával van körbetűzve. A hátoldalára széles piros organzaszalagot rögzítettem, hogy beköthető legyen. A termék elérhető világosszürke alapon kék hintalóval és szalaggal, ezüst cérnával tűzve, csengettyű helyett csillagokkal díszítve. Mosógépben, kímélő programon, alacsony hőfokon, kifordítva mosható.

Hintalovas ajándékzsák S jellemzői

kézműves termék, készítette: civikitromszínek

termékkód
3567822

feltöltve
2019. november 7.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Hintalovas ajándékzsák S szállítása

Személyes átvétel megoldható Budapest területén (preferált XIX. IX, X.kerületek), előre egyeztetett helyen és időpontban.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
Foxpost csomagautomata 790 Ft 1 990 Ft

Hintalovas ajándékzsák S alkotója: civikitrom

civikitrom
A szabó-Molnár és kicsi fia, Manó közös projektjei. Manó olyan ötleteket szállít, mint a dinócsalád Tirexházi Kedd családfővel, valamint teszteli a kész játékokat. Az anyaszabó dolga a kivitelezés, fejlesztés, emellett persze akadnak saját ötletei is, például a "Mesterségem Címere". Küldetésük az újrahasznosítás, ennek szellemében készülnek a játékok, és csomagolásuk is.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek