Aranyozott rénszarvas mintás és piros-bordó csíkos patchwork anyagokból készült, bélelt táska (méret: 42cmx33cm, mélység: 9cm, vállpánt...

kézműves termék, készítette: Foltkosar
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: patchwork anyagok, pamutvászon, bélés, gomb
technika: varrás

Rénszarvasok piros táska


   
   

Rénszarvasok piros táska leírása

késztermék, azonnal szállítható

Aranyozott rénszarvas mintás és piros-bordó csíkos patchwork anyagokból készült, bélelt táska (méret: 42cmx33cm, mélység: 9cm, vállpántok hossza: 62cm) egy cipzáras külső és két nyitott belső zsebbel. Záródása gombbal megoldott.
A bélés jellegéből adódóan a táska fala nem merev, közepes tartású.

Rénszarvasok piros táska jellemzői

kézműves termék, készítette: Foltkosar
késztermék, azonnal szállítható

technika


színek

termékkód
3569643

feltöltve
2019. november 9.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Rénszarvasok piros táska szállítása

Az alapértelmezett szállítási lehetőségeken túl egyéb megoldásokra is nyitott vagyok, üzenet formájában tudunk egyeztetni.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
Futárszolgálat utánvéttel 2 850 Ft 2 850 Ft
Foxpost (csomagautomatába küldött), előre fizetéssel 999 Ft 1 099 Ft
Foxpost (csomagautomatába küldött), utánvéttel 1 339 Ft 1 439 Ft

Rénszarvasok piros táska alkotója: Foltkosar

Kedves Érdeklődő!

Örömmel üdvözöllek az én kis szegletemben.

A varrás rejtelmeibe nagymamám kezdett bevezetni hat éves koromban, a tőle tanult alapokat az egyik legbecsesebb örökségemnek tekintem. Az évek alatt folyamatosan csiszoltam a tudásomat, a foltvarrás és a szabad kezes gépi tűzés tudománya vált egyik kedvenc foglalatosságommá.

Szívesen készítek táskákat, melyek a patchwork jellegük mellett folyamatosan hasznosak is a mindennapi életben, míg a terítők, falvédők egy egészen más világot képviselnek az otthonunkban.

A foltvarrás egyik alapszabálya, hogy jó minőségű anyagokkal dolgozz, különben a munkád kárba vész. Ezt a szabályt soha nem szegem meg. A kedvenc alapanyagaim között az első helyen a batik anyagok (Anthology, Robert Kaufman, Wilmington Batiks, stb) állnak élénk színeik és rendkívül jó minőségük miatt. Igaz, őket beszerezni a legnehezebb kis hazánkban.
A másik alapszabály a rétegek tűzésére vonatkozik: sosem adok ki olyan munkát a kezemből, mely az első mosásig (vagy addig sem) őrzi meg tartását. Ritkás, vagy hiányzó tűzés mellett mosás, vagy akár kicsit nagyobb igénybevétel során a rétegek elmozdulnak, a bélés felgyűrődik, elszakadozik. Ennek elkerülésére szolgál a szabad kezes gépi tűzés, mely amellett, hogy a foltvarrás egyik legszükségesebb (egyben leghosszadalmasabb) munkafolyamata, csodálatos textúrát, extra díszítést kölcsönöz a foltvarrott darabnak.
Ezt a patchwork hazájában, az Amerikai Egyesült Államokban tanultam meg.
No de mégis hány évet bír ki egy ilyen quilt? Erre a kérdésre had válaszoljak egy lenyűgöző élménnyel: az utazásom során volt szerencsém közel száz éves patchwork takarókat is megcsodálni (Old Cowtown Museum, Wichita, Kansas), melyet még kézzel varrtak össze, a fenti szabályokat szigorúan betartva.

A megrendelt terméket pontosan a leendő tulajdonos kívánsága szerint készítem el.

Andrea

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek