A selyemkoszorúk mellett a monogramok vagy számok is népszerűek, így megrendelésre szívesen készítek egyedi színben bármilyen formát!
...
A selyemkoszorúk mellett a monogramok vagy számok is népszerűek, így megrendelésre szívesen készítek egyedi színben bármilyen formát!
Esküvőre, szülinapi partira, babafotózásra is megfelelőek, de akár a bejárati ajtódat is díszítheti koszorú helyett...
Az ár 1 db betűre vagy számra vonatkozik kb. 20 cm-es méretben. (A dupla betű 2 db-nak számít!)
Személyes átvételre kizárókag a zuglói műhelyemben van lehetőség, egyéb esetben a vásárló költségére postázom.
Köszönöm, hogy benéztél, gyere máskor is! :)
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
![]() |
1 250 Ft | 1 250 Ft |
Kedves érdeklődők,
egyedi lakberendezési termékeim natúr fa alapjai saját ötletem alapján magyar mesteremberek keze által készül, kizárólag az ÉN részemre gyártva, így üzletben ilyet garantáltan nem kapsz!
Amennyiben a termékeim között nem találsz neked tetszőt, bátran írj belső üzenetet, biztos vagyok benne, hogy megtaláljuk a te otthonodhoz legjobban passzoló darabot is!
A személyes átvételre kizárólag Zugló és környékén van lehetőség, egyéb esetben postázom a terméket.
Köszönöm, hogy benéztél, szívesen látlak máskor is. :)
Üdv,
Munzáth Bianca
Bluer Design
kérdésem van a termékkel kapcsolatban