Ezt a tornyot vizes nemezeléssel készítettem. Előnemezekkel, és fonalakkal díszítettem. A kupolája levehető, így dobozkaként is funkcio...

iparművész termék, készítette: Gobi
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: 100% gyapjú, gyapjú fonalak, szintetikus szálak, gyöngyök, mohair
technika: nemezelés

Nemeztorony, Doboz


   
   

Nemeztorony, Doboz leírása

késztermék, azonnal szállítható

Ezt a tornyot vizes nemezeléssel készítettem.
Előnemezekkel, és fonalakkal díszítettem.
A kupolája levehető, így dobozkaként is funkcionál. A tetejét fényes szintetikus szálak borítják. a nyak részt gyöngyökkel díszítettem. Különleges dekoráció és tárolóeszköz egyben.

Méretei:
51cm magas,
19 x 19 cm széles

Nemeztorony, Doboz jellemzői

iparművész termék, készítette: Gobi
késztermék, azonnal szállítható

saját alapanyag
saját festésű alapanyagok

technikatermékkód
3462413

feltöltve
2019. július 20.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Nemeztorony, Doboz szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 1 800 Ft 1 000 Ft
Postai küldemény utánvéttel 2 000 Ft 1 000 Ft

Nemeztorony, Doboz alkotója: Gobi

Gobi Meska interjú az alkotóval »

A Magyar Képzőművészeti Egyetem látvány- díszlet- jelmeztervező szakán diplomáztam. Tagja vagyok a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének, és a Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesületének. 1997 óta számos kiállításon szerepeltek munkáim.
Egyéni megrendelésre, tervezek szövött szőnyegeket, nemezfalvédőket. A megrendelővel folytatott beszélgetés, a kívánt funkció, az alkalmazás helyének hangulatát, színvilágát figyelembevéve formai és színterveket készítek, majd a kiválasztott terv alapján elkészítem a szőnyeg kartonját, szakrajzát. Az anyagbeszerzést követően többnyire magam festem a fonalakat, gyapjúkat, selymeket.

1998-ban kezdtem nemezkészítéssel is foglalkozni. Máig elámulok azon a csodán, ahogyan a finom gyapjúszálakból szabadon alakíthatom a legkülönbözőbb formákat, színeket a nemezelés különböző technikáival. Nemez tértextileket, szőnyegeket, öltözék- kiegészítőket, gyermekjátékokat készítek.
Az utóbbi években egyre nagyobb méretben gondolkodom. Ahogyan növekszik képeim felülete, úgy finomítom az apró részleteket, faktúrákat. Legutóbbi munkáimban egyágú fonalakkal kisérleteztem a nemezelés során. Szövést idéző faktúrákat, szövött elemeket készítek, így egyesítem a fonalakat, a szövést a különböző tulajdonságú kártolt gyapjúkkal, a nemezelés hagyományos, és "újkori" technikájával.


kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek