Ajtódísz gyöngyből fagyönggyel és citromkarikával
Ezt az ajtódíszt 10 cm átmérőjű natúr színű vessző alapra készítettem, amit díszítő szalaggal vontam be. A díszt 2 mm-es zöld, sárga c...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: vessző, koszorú, drót, gyöngy
technika: gyöngyfűzés, gyöngyhímzés, virágkötés

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |
A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Ajtódísz gyöngyből fagyönggyel és citromkarikával leírása
Ezt az ajtódíszt 10 cm átmérőjű natúr színű vessző alapra készítettem, amit díszítő szalaggal vontam be. A díszt 2 mm-es zöld, sárga cseh kásagyöngyből, zöld szalmagyöngyből és 6 mm-es sárga tekla gyöngyből fűztem, majd a koszorú alapra rögzítettem.
A postaköltség tájékoztató jellegű, a pontos összeget csomagolás után tudom megadni.
Ajtódísz gyöngyből fagyönggyel és citromkarikával jellemzői
Ajtódísz gyöngyből fagyönggyel és citromkarikával szállítása
Termékeimet posta csomagként védőcsomagolásban a fizetés napján, de legkésőbb a fizetést követő első munkanapon postázom. A postázás hétfőtől péntekig történik.A szállítási díj a mindenkor érvényben lévő postai díjszabás alapján került megállapításra.
Több termék rendelése esetén a postaköltség (súlytól függ) tájékoztató jellegű, csomagolás után tudom pontosítani.
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Postai küldemény előre fizetéssel | 1 600 Ft | 1 600 Ft |
MPL csomagautómata előre fizetéssel | 945 Ft | 945 Ft |
Ajtódísz gyöngyből fagyönggyel és citromkarikával alkotója: gyongyfonat

Már több éve foglalkozom gyöngyfűzéssel, és elsősorban virágokat készítek. Első találkozásom ezzel kapcsolatban egy kézműves boltban történt, amikor megláttam egy kicsi fenyőfát.
Ekkor jött az ötlet, hogy én is szeretnék hasonló dolgokat készíteni. Nagyon szeretem a virágokat, ezért úgy gondoltam, hogy ezeket fogom gyöngyből elkészíteni. Először családtagjaimnak,
ismerőseimnek ajándékoztam gyöngydíszeket, akik ezeknek nagyon örültek és tetszett nekik. Ők is bátorítottak, hogy komolyabban is foglalkozzak ezzel a technikával.
Remélem, azoknak is örömet és vidámságot tudok szerezni ezekkel a kis díszekkel, akik ellátogatnak a boltomba.
Ezeket a kis virágokat általában 2 mm-es cseh kásagyöngyből, drótra fűzéssel készítem.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek