Rendben A weboldalon sütiket (cookie) használunk a biztonságos böngészés és jobb felhasználói élmény biztosításához.
Az oldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. Adatvédelmi tájékoztató

Unisex vízálló bézs roll up hátizsák biciklis zsák


   
 

Unisex vízálló bézs roll up hátizsák biciklis zsák leírása

Mérete tökéletes, mivel minden elfér benne, amire szükséged lehet:)Anyaga nagyon erős vastag vízálló anyag.
Magassága:40-59cm Maga a pakolható magasság 40-cm.Szélessége felül: 33cm .Talpa:8cm*26cm. Pántja állítható és 5cm a szélessége.
Anyaga teljesen vízálló. Bélése pamut.2 nagy zsebe van.
Kérhető más színekben is. Barna, bordó, fekete,, zöld, kék ,szürke, rókavörös:)



Elkészítési ideje az utalás beérkezésétől max. 10-12 munkanap.

Színkülönbség előfordulhat a monitor beállításai miatt.

Unisex vízálló bézs roll up hátizsák biciklis zsák jellemzői

kézműves termék, készítette: VARAZSPOR

technika


színek

termékkód
3283642

feltöltve
2018. november 24.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Unisex vízálló bézs roll up hátizsák biciklis zsák szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postán maradó 850 Ft 1 000 Ft
Németország 3 290 Ft 3 290 Ft
postacsomagautomata 890 Ft 890 Ft

Unisex vízálló bézs roll up hátizsák biciklis zsák alkotója: VARAZSPOR

VARAZSPOR Adatvédelmi tájékoztató

Varazspor vállalkozó. (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.A személyes adatokat kizárólag az email címen és a meska webáruház ban meglévő fiókjában tárolja.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi az email fiókjában, és a Meska webáruház fiókjában a vásárló személyes adatait.

Az adatkezelő címe:
Az adatkezelő elérhetősége:
E-mail címe:


Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: a Meska oldalain a regisztrátl vásárlók.

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás.

Szolgáltató az alábbi adatfeldolgozókat veszi igénybe az adatkezelés során: Magyar Posta


Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követően 30 napon belül törlésre kerülnek.

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél
a tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
a személyes adatainak helyesbítését,
a személyes adatainak törlését vagy zárolását.


Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

A Felhasználók, akik a boltomban vásárolnak , a vásárlás során fogadják el az ÁSZF-fel együtt a jelen Adatvédelmi Szabályzatot is.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek