Töltény mandzsetta gomb, töltény ékszer

Ez a termék már ELKELT...de elkészítem újra 8 NAP alatt.Töltényből készítettem ezt a mandzsettagombot.Férfias ékszer/ kiegészítő. Vadás...

kézműves termék, készítette: remete
rendelésre készül, elkészítési idő: ~0 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.

anyaga: fém, töltény
technika: ékszerkészítés, ötvös

Töltény mandzsetta gomb, töltény ékszer


   
   

Töltény mandzsetta gomb, töltény ékszer leírása

rendelésre készül, elkészítési idő: ~0 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.


Ez a termék már ELKELT...de elkészítem újra 8 NAP alatt.Töltényből készítettem ezt a mandzsettagombot.Férfias ékszer/ kiegészítő. Vadász ékszer.
Kérésre medált is készítek. A gomb mérete 18 mm(a teljes hosszúság).Ródiumozott.
A töltény átmérője 12mm. A megvásárolt ékszeren nem biztos, hogy ugyan azok a számok és betűjelek lesznek.

Töltény mandzsetta gomb, töltény ékszer jellemzői

kézműves termék, készítette: remete
rendelésre készül, elkészítési idő: ~0 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.
anyag/összetevőszínek

termékkód
3384241

feltöltve
2019. március 30.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Töltény mandzsetta gomb, töltény ékszer szállítása

Termékeimet, jól becsomagolom, így azok szállítás közben nem sérülhetnek meg. Csak hibátlan nem hordott ékszert cserélek ki 14 naptári napon belül. A visszáru postázási költsége a vevőt terheli.
Ékszert visszavenni és visszafizetni csak az ékszer visszaérkezte után tudok, ha azt tökéletes, hordatlan állapotban kapom meg a számlával együtt.Ez esetben a vevő fizeti a postaköltséget.Az ezüstözött ékszerek idővel lekopnak ha a legjobb anyagot használom akkor is.Ne várjuk el hogy ezüstként viselkedjen hiszen csak bevonatos.A posta elvesztése esetén garanciát csak akkor tudok vállalni ha a termék értékbiztosítással volt feladva (+1300Ft) és a vásárló közreműködő volt.15000 Ft feletti ékszer vásárlásánál a postát én állom.
Az ezüstözött láncok ajándékok a medálokhoz. Ezért ezekért az egyszerű láncokért garanciát nem tudok vállalni.3-6 hónap alatt lekopik. Ajánlom mindenkinek hogy saját valódi ezüst láncát használja hosszabb távon. A vörösréz ill. sárgaréz láncokat készítőtől vásárolom és magam szerelékezem. Azokra garanciát vállalok.A színezett, festett köveket nem én állítom elő, kereskedőtől vásárolom, ezekre garanciát vállalni nem tudok, hiszem mechanikai/kémiai/vegyi és hőhatásoknak nem egyformán állnak ellen. ( Még a gyémánt is elégethető:))
Bár fotóimat próbálom minél valóság hűbben prezentálni, a monitorok eltérés miatt a színek megjelenítésében lehetnek különbségek. A képen nagyobbnak tűnhet az ékszer a valóságosnál, mivel közelről fotózom őket az apró részletek miatt. Kérlek a leírt méreteket vedd figyelembe.A SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NEM MEGOLDHATÓ.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 530 Ft 1 170 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 590 Ft 1 170 Ft
Futárszolgálat előre fizetéssel 1 170 Ft 1 170 Ft
Foxpost 790 Ft 790 Ft

Töltény mandzsetta gomb, töltény ékszer alkotója: remete

remete
Ildikó vagyok , üdvözöllek kedves Érdeklődő!


Mindig is szerettem alkotni, egyedi dolgokat létrehozni.
Szeretem a selymet.Hálás anyag.
Gyerekkorom óta hobbim az ékszerkészítés. Mostanában főleg gyöngyökből, drótból, bőrből és textilből készítek ékszereket, használati tárgyakat a magam - és remélem mások örömére is. Jelenleg ÖTVÖSNEK tanulok,remélem így még tökéletesebb alkotásokat tudok majd létrehozni.

Szeretem a színeket, formákat. Saját tervezésű ékszereket és selymeket, találsz a boltomban. Remélem olyan örömmel viseli majd mindenki az általam alkotott tárgyakat, mint amilyen örömmel és gonddal készítettem el őket.

Bár fotóimat próbálom minél valóság hűbben prezentálni, a monitorok eltérései miatt a színek megjelenítésében lehetnek különbségek. Ha nem vagy biztos valamiben, kérdezz bátran, örömmel válaszolok! :)
4500 Ft vásárlási érték felett ékszereimet ajándék dobozkába rakom.
Így akár azonnal átadható,ha ajándéknak szánod.
Nem kell külön a csomagolgatással bíbelődni 15 000 Ft feletti ékszer vásárlásnál a postát én állom.

Ha valami mást szeretnél és gondolod,hogy eltudom készíteni, nyugodtan keress meg belső üzenetben.Az tárgyakat ajánlottan küldöm, a megadott postaköltség belföldi postázásra vonatkozik. A külföldi postaköltséget belső üzenetben tudjuk megbeszélni.

Köszönöm hogy benéztél! :)

A megadott postázási költségek magyarországi cím esetén érvényesek.
Aki több ékszert vásárol, csak csökkentett postázást fizet.
Termékeimet, jól becsomagolom, így azok szállítás közben nem sérülhetnek meg. Csak hibátlan nem hordott ékszert cserélek ki 14 napon belül. A visszáru postázási költsége a vevőt terheli.
Ékszert visszavenni és visszafizetni csak az ékszer visszaérkezte után tudok, ha azt tökéletes, hordatlan állapotban kapom meg a számlával együtt.Ez esetben a vevő fizeti a postaköltséget.
FONTOS ! A bolti láncokért nem tudok felelősséget vállalni. Csak a saját készítésű kézi láncaimért vagy a valódi rézként jelzett láncaimnál. Ez különösen igaz az olcsó (2000 Ft alatti) árfekvésű termékeknél. Nyilvánvaló,hogy 1 bizsu nem vetekedhet a nemesfémmel.
Mindig jelzem ha saját készítésű vagy valódi rézlánccal forgalmazom a terméket.

Köszönöm.


Személyes átvétel : NINCS

Jó nézelődést a boltocskámban! :-)

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek