Rudolf, aki olyan segítőtárs Mikulás számára, mint Batmannek Robin. Őt ábrázoltam ezen a stílszerűen piros színű zsákon. Mérete: 17x34 ...


Rénszarvasos ajándékzsák L


   
   

Rénszarvasos ajándékzsák L leírása

Rudolf, aki olyan segítőtárs Mikulás számára, mint Batmannek Robin. Őt ábrázoltam ezen a stílszerűen piros színű zsákon. Mérete: 17x34 cm. A zsákocska " durva " bútorszövetből készült, egy puha filcből szabott, drapp mintával az elején. A rén sálja csillogó flitterekből készült. A zsák hátoldalára aranybarna szaténszalagot rögzítettem, hogy beköthető legyen. Mosógépben, kímélő programon, alacsony hőfokon, kifordítva mosható.

Rénszarvasos ajándékzsák L jellemzői

kézműves termék, készítette: civikitromszínek

termékkód
3567820

feltöltve
2019. november 7.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Rénszarvasos ajándékzsák L szállítása

Személyes átvétel megoldható Budapest területén (preferált XIX. IX, X.kerületek), előre egyeztetett helyen és időpontban.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
Foxpost csomagautomata 790 Ft 1 990 Ft

Rénszarvasos ajándékzsák L alkotója: civikitrom

civikitrom
A szabó-Molnár és kicsi fia, Manó közös projektjei. Manó olyan ötleteket szállít, mint a dinócsalád Tirexházi Kedd családfővel, valamint teszteli a kész játékokat. Az anyaszabó dolga a kivitelezés, fejlesztés, emellett persze akadnak saját ötletei is, például a "Mesterségem Címere". Küldetésük az újrahasznosítás, ennek szellemében készülnek a játékok, és csomagolásuk is.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek