Egyedi tervezésű és gyártású lovaglónadrág M-es méretben, drapp és keki szín összeállításban. Rendkívül praktikus és kényelmes megoldás...

kézműves termék, készítette: merika05
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: two way vastag, összetétele 75% poliészter 19% viszkóz 6% elasztán
technika: varrás

Lovaglónadrág 3


   
   

Lovaglónadrág 3 leírása

késztermék, azonnal szállítható

Egyedi tervezésű és gyártású lovaglónadrág M-es méretben, drapp és keki szín összeállításban. Rendkívül praktikus és kényelmes megoldásokkal. Térdfolttal és húzózárral ellátott zsebekkel, alján elasztikus lábvéggel. Elasztikus anyagának köszönhetően nagyon kényelmes és könnyen kezelhető (Two way vastag, összetétele 75% poliészter 19% viszkóz 6% elasztán)

Lovaglónadrág 3 jellemzői

kézműves termék, készítette: merika05
késztermék, azonnal szállítható

technika


színek

termékkód
3585476

feltöltve
2019. november 23.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Lovaglónadrág 3 szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 1 550 Ft 1 550 Ft

Lovaglónadrág 3 alkotója: merika05

merika05
Gyerekkorom óta érdekelnek a szép ruhák és mint sok kislány én is divattervező akartam lenni és az élet úgy hozta, hogy ez nekem meg is adatott. Nagy szerencsémre igen széles skálán kipróbálhattam magam és így sok sikert könyvelhettem el. Dolgozhattam a konfekcióiparban egy nagy múltú vállalatnál, mint tervező-modellező de kipróbálhattam magam a farmertervezés területén egy magyar márkánál is. Nagyon nagy élmény volt egy olasz tervezővel együtt dolgozni pár évig, egy hazánkban is jól ismert márka kollekcióin. Ezután egy itthon nagyon közkedvelt márka modellezőjeként közreműködtem.
Egyszer csak eljött az idő és úgy éreztem, hogy át kell adnom a tudást a következő nemzedéknek. Mert semmi sem változott, még mindig minden kislány divattervező akar lenni. Én ebben segítem őket minden tudásommal.
Időközben megszületett nagyobbik unokám aki egy nagyon sportos, mozgékony kislány és imádja az állatokat. Ő bizony elkezdett lovagolni tanulni és egyre jobban ment neki a lovaglás. A kezdeti féltés után már én is más szemmel kezdtem nézni. Hogyan másképp mint a tervező szemével. Szép is legyen, praktikus is és mind-e mellett kényelmes is.
Innen indult az ötlet, hogy lovaglóruhákat kell terveznem. Ebben van csak igazán kihívás, hogy minden szempontnak megfeleljenek és mind-e mellett stílusosak is legyenek.
Nincs is szebb annál, mint mikor valakinek a munkája a hobbija.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek