Az ékszerszett nyakláncból és fülbevalóból áll. Az üveglencsés nyaklánc medálja bronz színű keretbe foglalt, amelyben sárkányvirág dísz...


Sárkányvirág ékszerszett


   
   

Sárkányvirág ékszerszett leírása

Az ékszerszett nyakláncból és fülbevalóból áll. Az üveglencsés nyaklánc medálja bronz színű keretbe foglalt, amelyben sárkányvirág díszítés látható. A medál átmérője: 4 cm. A bronz színű nyaklánc delfin kapoccsal záródik, a lánc hossza: 46 cm.
Az 5 cm hosszú, decoupage technológiával készített kör alakú fülbevalót, hozzáillő gyöngy díszíti. A kör átmérője: 4 cm. Szín-és fonákoldalon is keleties hangulatú virágmotívum látható. A fülbevaló széle festett.

Sárkányvirág ékszerszett jellemzői

kézműves termék, készítette: cvzsszínek

termékkód
3286245

feltöltve
2018. november 27.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Sárkányvirág ékszerszett szállítása

Személyes átvételre és készpénzes fizetésre Budapesten a 3-as metró vonalán a Shopmarknál (volt Europark) van lehetőség, ezenkívül Pestszentlőrincen időpont és helyszín egyeztetésével.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 490 Ft 490 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 540 Ft 540 Ft

Sárkányvirág ékszerszett alkotója: cvzs

cvzs
Könnyűipari mérnökként a különböző termékek készítésekor nagy hangsúlyt fektetek a színek és formák összhangjára, azok variálására. Minden lenyomatban - legyen az papír vagy textília - az új tartalmat, az új képi világot keresem. Termékeim ezért is egyediek, így csak egy, vagy legfeljebb pár darab készül belőle. Kedvenc öltözék-kiegészítőm a fülbevaló, melyet jelenleg decoupage technológiával készítek, folyamatosan keresve az új formákat, az új vizuális megjelenítést.
Másik hobbim a foltvarrás, ezért az eddig nagy méretű termékek készítése mellett, a textilfülbevalók is megjelentek már a boltomban.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek