Kb 30 cm magas öltöztethető textilbabát készítettem, aki gyönyörü dekoráció lehet egy kislány vagy nagylány szobájában. Haja gyapjúfilc...

kézműves termék, készítette: agotamama
anyaga: pamutvászon , gyapjúfilc, poliészter töltőanyag
technika: baba-és bábkészítés, varrás

Pöttöm szöszi textilbaba


   
   

Pöttöm szöszi textilbaba leírása

Kb 30 cm magas öltöztethető textilbabát készítettem, aki gyönyörü dekoráció lehet egy kislány vagy nagylány szobájában. Haja gyapjúfilcből, teste pamutvászonból készült. Haján felvarrt horgolt virág található. Arcát kézzel hímeztem. Szoknyája és cipője levehető.

Pöttöm szöszi textilbaba jellemzői

kézműves termék, készítette: agotamamaszínek

termékkód
3294013

feltöltve
2018. december 4.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Pöttöm szöszi textilbaba szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 800 Ft 1 800 Ft

Pöttöm szöszi textilbaba alkotója: agotamama

agotamama
Üdvözöllek!
Ágota vagyok, angol-magyar fordító,4 gyermekes anya. Amióta megkaptam első varrógépemet néhány évvel ezelőtt, rögtön tudtam, hogy a varrás és én összetartozunk. Boldogság számomra valami újat és szépet alkotni, de még nagyobb öröm, ha ezt másokkal is megoszthatom. Leginkább dekorációkat, dísztárgyakat szeretek textilből készíteni, de számos ruhát is varrtam már, főleg gyerekeimnek. Nagyon fontosnak tartom, hogy csak a kiváló minőségű textíliákat válasszam alapanyagaimnak, amelyekkel időtálló alkotások születhetnek. Többnyire amerikai designer textileket használok, 100% pamutvásznakat, a figurákat poliészter töltőanyaggal töltöm meg, amely mosásálló és formatartó. A figurákhoz biztonsági szemeket használok, melyek a szemek hátoldalán vannak rögzítve, így gyakorlatilag nem fordulhat elő, hogy kiessenek. Az arcokat gyapjúfilcből applikálom, és legtöbb esetben kézzel hímzem. A termékek kézzel 30 fokon, semleges mosószerrel moshatóak, szárítógépben nem ajánlott szárítani őket.
Termékeim egy részét a Dolls and Daydreams szabásmintái alapján készítettem.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek