Boldog karácsonyt. :)
Szeretem az apró házikókat,bármilyen természetes anyagból készüljenek, meghitt,otthonos hangulatot teremtenek.Az én "falucskám" fehérr...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: kerámia
technika: kerámia
Boldog karácsonyt. :) leírása
Szeretem az apró házikókat,bármilyen természetes anyagból készüljenek, meghitt,otthonos hangulatot teremtenek.Az én "falucskám" fehérre égő agyag,magas hőfokon égetve. Natúr kerámia,csak a templomot,fákat mázaztam.Idővel a színe változik,tovább antikolódik. Akaszthatod bejárati ajtóra,vagy az adventi dekoráció része is lehet.
Mérete:14,8x15,5 cm.
Boldog karácsonyt. :) jellemzői
Boldog karácsonyt. :) szállítása
A VÁSÁRLÁS CSAK ELŐREUTALÁSSAL TÖRTÉNIK10000 Ft feletti vásárlásnál INGYEN POSTÁZOK. A vásárlás előrefizetéssel történik.Ha megérkezik az utalás,legkésőbb másnap postázom a vásárolt terméket.
Küldhetem a terméket posta csomagautomatába,ennek díja 890 Ft. A posta honlapján tudod megnézni mely településeken van csomagautomata.Másik lehetőség: Vaterafutár MPL postapontra ennek díja 1210 Ft. Gyakorlatilag postán maradó,( PostaPont) vagy kérhető MOL/COOP PostaPontokra is.a díj szintén 1210 Ft. A választható Postapontokat a vaterafutár oldalán tudod megnézni.MPL vaterafutár házhoz szállítva 1400 Ft. KÖZÖS POSTÁZÁSI lehetőség ekszerkeramia kézművessel. KÉT BOLT 1 POSTAKÖLTSÉG!! :)
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Postai küldemény előre fizetéssel | 1 670 Ft | 1 670 Ft |
Posta csomagautomata | 890 Ft | 890 Ft |
MPL vaterafutár PostaPontra | 1 210 Ft | 1 210 Ft |
MPL vaterafutár házhozszállítással | 1 400 Ft | 1 400 Ft |
10000 Ft feletti vásárlásnál előreutalással | 0 Ft | 0 Ft |
Boldog karácsonyt. :) alkotója: VintageGarden

Fazekas vagyok, az agyag szerelmese.
Kísérletező,útkereső ember. Néha jó elvonulni,kivonulni,hinni a mesékben,várni a csodát,beszívni a rózsák illatát. Most ilyen kerámiák készülnek. :)
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek: