Akár egy kis zúzmara lepte virágocska, olyan szépséges. Édes virágízében ott van az egész kert! A vegyszermentesen termelt virágokat fi...

kézműves termék, készítette: FurnsAndArt
anyaga: virág, cukor
technika: élelmiszer előállítás

Kandírozott virágok


   
   

Kandírozott virágok leírása

Akár egy kis zúzmara lepte virágocska, olyan szépséges. Édes virágízében ott van az egész kert! A vegyszermentesen termelt virágokat finom kézi munkával kandírozom, kis romantikus dobozba csomagolom. A legnépszerűbb köszönetajándék: rendkívül különleges! Ibolyával, árvácskával, május végétől rózsával rendelhető. Ha esküvőre szeretnéd, és nagyobb mennyiségben, legalább 8 héttel előbb rendeld! Az ára több darab esetén kedvezőbb, ehhez kérj egyedi ajánlatot! Csak személyes átvétellel, a postázáshoz is kérj egyedi ajánlatot!

Kandírozott virágok szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 490 Ft 1 490 Ft

Kandírozott virágok alkotója: FurnsAndArt

FurnsAndArt
Kert, konyha, képzőművészet és irodalom: ez mind az én asztalom. Ebből a szenvedélyből születnek saját szakácskönyveim, amelyek az ehető virágok varázslatos világát mutatják be. Több, mint 20 éves kutatómunka, egy gyönyörűséges ehető virágos kert, sok-sok főzés-kóstolás, fotózás és receptírás... lépj be te is virágos világomba, próbáld ki, milyen csodásak ezek az apró kis csodák, a virágok a tányérban!
És amikor a kert pihen, akkor az alkotóműhely kreatív része kap lendületet: régi bútorok, használati tárgyak nyernek új értelmet, alakulnak át egy-egy kis varázslattal, gyönyörűségünkre. Légy részese ennek a csodának is: ahogy tisztelettel nézem a tárgyakat, a bennük rejlő időt és formálom őket olyanná, hogy helyük legyen a ma emberénél. Megtisztelsz, ha választasz közülük, ha alkotásaimmal másoknak is örömet szerzel!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek