Kézikovácsolt "hagymafejes" típusú római fibula (ruhakapcsoló tű) reprodukciója, Kárpát-medencében elterjedt darab alapján, kimondottan...

kézműves termék, készítette: WeigelKatlan
rendelésre készül, elkészítési idő: ~10 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.

anyaga: vas, kovácsoltvas
technika: kovácsoltvas

Hagymafejes római fibula


   
   

Hagymafejes római fibula leírása

rendelésre készül, elkészítési idő: ~10 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.


Kézikovácsolt "hagymafejes" típusú római fibula (ruhakapcsoló tű) reprodukciója, Kárpát-medencében elterjedt darab alapján, kimondottan férfi viselet.
Anyaga kovácsolt vas, színe fém vagy igény esetén réz antikolt színű.

MÉRETEK
Kb. 10 cm hosszú, kb. 5-6 cm magas

Tekintsd meg termékeim között többi fibula reprodukciómat is.

Köszönöm, hogy benéztél

Hagymafejes római fibula jellemzői

kézműves termék, készítette: WeigelKatlan
rendelésre készül, elkészítési idő: ~10 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.


technika


színek

termékkód
3190251

feltöltve
2018. december 6.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Hagymafejes római fibula szállítása

Késztermékeinket a banki átutalás beérkezése után 3 munkanapon belül, ajánlott küldeményként postázzuk, (utánvétes megrendelést nem vállalunk), a megrendelésre készülő termékeket legkésőbb a rendelési határidőt követő 3 munkanapon belül.

Foxpost Vaterafutár küldési módnál vegye figyelembe, hogy kb. 4 naponta tudunk csomagot feladni, így a csomagindítási idő kb. 4-5 nap.

Az ékszereket gondosan becsomagolva, buborékos borítékban, a kovácsoltvas termékeket hullámpapír dobozban küldjük.
Több darab rendelése esetén egy csomagban küldjük a termékeinket.

A nagyobb kovácsoltvas termékek megvásárlást követően azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a szállítási költséget a termékhez tudjuk igazítani. Ha a termék árának kifizetése enélkül történik (a kisebb súlyú termék postatarifájával) utólagosan számoljuk fel a szállítási költséget, majd annak beérkezése után küldjük a csomagot.

GARANCIA

A vásárlástól történő elállás, a termék visszaküldése és a vételár visszaigénylésével kapcsolatban a hatályos 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szabályozása az irányadó.
A vevő üzlethelyiségen kívül kötött szerződés esetében, az áru átvételét követő14 naptári napon belül indoklás nélkül, egyértelmű írásos nyilatkozat útján gyakorolhatja vásárlási jogától való elállását. A termék személyes átvétele esetén ezen elállási jog gyakorlása nem lehetséges.
Ha határidőn belül elállna az üzlethelyiségen kívül kötött szerződéstől, a vevő köteles írásban értesíteni, majd az egyeztetés alapján a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül számunkra visszaküldeni. A termék visszaküldésének közvetlen költségét a vevő viseli, utánvéttel feladott küldeményeket nem áll módunkban elfogadni. A termék visszaérkezéséig a visszajáró összeget visszatartjuk. A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza.
Amennyiben az áru visszaérkezésekor nem rendeltetésszerű használatából eredő sérülést szenvedett, és az áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a vevő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.
Ha az áru megfelelően visszaérkezett, a visszavételétől számított tizennégy napon belül visszatérítjük az ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket, így az eredeti kézbesítési díjat is.
Amennyiben a vevő a termék kézhezvételekor, a felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében tapasztalja, hogy a termék bizonyítottan sérült, vagy hiányos, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!
Termékeinkre 3 hónap garanciát vállalunk. Amennyiben a termék meghibásodik, azt díjtalanul megjavítjuk. Az esetleges szállítási költség ez esetben Vevőt terheli.

Termékeink teljes mértékben kézzel készülnek. A készítés folyamata során különösen ügyelünk arra, hogy a késztermék a mindennapos használat feltételeinek megfeleljen. A tűzzománc termékek ennek ellenére sérülékenyek, törékenyek használatuk során figyelem szükséges. A termékek nem körültekintő és rendeltetésszerű használatából eredő sérülésekre, károkra (fizikai behatás, leejtés, megrántás, használati karcosodás stb.) a garancia nem vonatkozik. Az ilyen jellegű, nem rendeltetésszerű használat során keletkezett sérüléseket előzetes egyeztetés után -amennyiben a termék javítható- térítés ellenében igyekszem megjavítani.


Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 250 Ft 1 250 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 900 Ft 900 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 1 000 Ft 1 000 Ft
Foxpost Vaterafutár csomagautomatába előre fizetéssel 900 Ft 900 Ft

Hagymafejes római fibula alkotója: WeigelKatlan

WeigelKatlan
Üdvözlünk!

A Weigel-Katlan családi kézműves műhelyeiben egyedi tervek alapján, kézzel készült tűzzománc ékszerek és kiegészítők, egyedi rózsafüzérek valamint tradicionális technikával kézzel készült kovácsoltvas dísz és használati tárgyak készülnek.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: