Az ékszerszett nyakláncból és fülbevalóból áll. Az üveglencsés nyaklánc medálja ezüst színű keretbe foglalt, amelyben festményrészlet a...

kézműves termék, készítette: cvzs
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: francia kapcsos fülbevaló foglalat, medál foglalat, fémlánc, delfin kapocs szerelékkel, üveglencse, dombornyomott papír, ragasztó
technika: ékszerkészítés

Art No.2 ékszerszett


   
   

Art No.2 ékszerszett leírása

késztermék, azonnal szállítható

Az ékszerszett nyakláncból és fülbevalóból áll.
Az üveglencsés nyaklánc medálja ezüst színű keretbe foglalt, amelyben festményrészlet alkot művészi képet. A medál ovális alakú: 20 x 30 mm-es. Az ezüst színű nyaklánc delfin kapoccsal záródik, a lánc hossza: 48 cm.
A kör alakú, üveglencsés francia kapcsos fülbevaló ezüst színű keretében is festményrészlet alkot művészi képet. A fülbevaló átmérője 14 mm.

Art No.2 ékszerszett jellemzői

kézműves termék, készítette: cvzs
késztermék, azonnal szállíthatószínek

termékkód
3400779

feltöltve
2019. április 15.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Art No.2 ékszerszett szállítása

Személyes átvételre és készpénzes fizetésre Budapesten a 3-as metró vonalán a Shopmarknál (volt Europark) van lehetőség, ezenkívül Pestszentlőrincen időpont és helyszín egyeztetésével.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 490 Ft 490 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 540 Ft 540 Ft

Art No.2 ékszerszett alkotója: cvzs

cvzs
Könnyűipari mérnökként a különböző termékek készítésekor nagy hangsúlyt fektetek a színek és formák összhangjára, azok variálására. Minden lenyomatban - legyen az papír vagy textília - az új tartalmat, az új képi világot keresem. Termékeim ezért is egyediek, így csak egy, vagy legfeljebb pár darab készül belőle. Kedvenc öltözék-kiegészítőm a fülbevaló, melyet jelenleg decoupage technológiával készítek, folyamatosan keresve az új formákat, az új vizuális megjelenítést.
Másik hobbim a foltvarrás, ezért az eddig nagy méretű termékek készítése mellett, a textilfülbevalók is megjelentek már a boltomban.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: