A természet luxusa a Rózsakunyhóból. A legerotikusabb és legcsábítóbb finomság, a legzamatosabb afrodiziákum. A nyári rózsakertek íze ü...

kézműves termék, készítette: FurnsAndArt
anyaga: rózsa, citrom, cukor
technika: élelmiszer előállítás

Rózsazselé


   
   

Rózsazselé leírása

A természet luxusa a Rózsakunyhóból. A legerotikusabb és legcsábítóbb finomság, a legzamatosabb afrodiziákum. A nyári rózsakertek íze üvegbe zárva, a citrom frissességével. Süteményekhez, karakteres sajtokhoz, desszertekhez ideális! Őstermelői kézműves termék, saját gazdagságból. Elegáns ajándékcsomagban is választhatod!

Rózsazselé jellemzői

Rózsazselé szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 490 Ft 1 490 Ft

Rózsazselé alkotója: FurnsAndArt

FurnsAndArt
Kert, konyha, képzőművészet és irodalom: ez mind az én asztalom. Ebből a szenvedélyből születnek saját szakácskönyveim, amelyek az ehető virágok varázslatos világát mutatják be. Több, mint 20 éves kutatómunka, egy gyönyörűséges ehető virágos kert, sok-sok főzés-kóstolás, fotózás és receptírás... lépj be te is virágos világomba, próbáld ki, milyen csodásak ezek az apró kis csodák, a virágok a tányérban!
És amikor a kert pihen, akkor az alkotóműhely kreatív része kap lendületet: régi bútorok, használati tárgyak nyernek új értelmet, alakulnak át egy-egy kis varázslattal, gyönyörűségünkre. Légy részese ennek a csodának is: ahogy tisztelettel nézem a tárgyakat, a bennük rejlő időt és formálom őket olyanná, hogy helyük legyen a ma emberénél. Megtisztelsz, ha választasz közülük, ha alkotásaimmal másoknak is örömet szerzel!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek