Az ékszerszett nyakláncból és fülbevalóból áll. Az üveglencsés nyaklánc medálja ezüst színű keretbe foglalt, amelyben festményrészlet a...


Art No.4 ékszerszett   
   

Art No.4 ékszerszett leírása

Az ékszerszett nyakláncból és fülbevalóból áll.
Az üveglencsés nyaklánc medálja ezüst színű keretbe foglalt, amelyben festményrészlet alkot művészi képet. A medál ovális alakú: 18 x 28 mm-es. A nyaklánc sárga organza és többsoros kenderzsinór kombinációjával készült, amely delfin kapoccsal záródik és fém lánchosszabbítóval felszerelt. A lánc hossza 45 és 50 cm között állítható.
A lánc kérhető ezüst színben is, amely delfin kapoccsal záródik, a lánc hossza: 48 cm.
A kör alakú, üveglencsés francia kapcsos fülbevaló ezüst színű keretében is festményrészlet alkot művészi képet. A fülbevaló átmérője 14 mm.

Art No.4 ékszerszett jellemzői

kézműves termék, készítette: cvzsszínek

termékkód
3303848

feltöltve
2018. december 16.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Art No.4 ékszerszett szállítása

Személyes átvételre és készpénzes fizetésre Budapesten a 3-as metró vonalán a Shopmarknál (volt Europark) van lehetőség, ezenkívül Pestszentlőrincen időpont és helyszín egyeztetésével.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 490 Ft 490 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 540 Ft 540 Ft

Art No.4 ékszerszett alkotója: cvzs

cvzs
Könnyűipari mérnökként a különböző termékek készítésekor nagy hangsúlyt fektetek a színek és formák összhangjára, azok variálására. Minden lenyomatban - legyen az papír vagy textília - az új tartalmat, az új képi világot keresem. Termékeim ezért is egyediek, így csak egy, vagy legfeljebb pár darab készül belőle. Kedvenc öltözék-kiegészítőm a fülbevaló, melyet jelenleg decoupage technológiával készítek, folyamatosan keresve az új formákat, az új vizuális megjelenítést.
Másik hobbim a foltvarrás, ezért az eddig nagy méretű termékek készítése mellett, a textilfülbevalók is megjelentek már a boltomban.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: