3,5 cm hosszú, decoupage technológiával készített körcikk alakú fülbevaló, hozzáillő csiszolt gyönggyel. Színoldalon a körcikk mentén S...


Swarovski díszítésű fülbevaló


   
   

Swarovski díszítésű fülbevaló leírása

3,5 cm hosszú, decoupage technológiával készített körcikk alakú fülbevaló, hozzáillő csiszolt gyönggyel. Színoldalon a körcikk mentén Swarovski kristályokkal díszített. A fülbevaló széle festett.

Swarovski díszítésű fülbevaló jellemzői

kézműves termék, készítette: cvzs


jellemző

színek

termékkód
3306349

feltöltve
2018. december 21.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Swarovski díszítésű fülbevaló szállítása

Személyes átvételre és készpénzes fizetésre Budapesten a 3-as metró vonalán a Shopmarknál (volt Europark) van lehetőség, ezenkívül Pestszentlőrincen időpont és helyszín egyeztetésével.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 490 Ft 490 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 540 Ft 540 Ft

Swarovski díszítésű fülbevaló alkotója: cvzs

cvzs
Könnyűipari mérnökként a különböző termékek készítésekor nagy hangsúlyt fektetek a színek és formák összhangjára, azok variálására. Minden lenyomatban - legyen az papír vagy textília - az új tartalmat, az új képi világot keresem. Termékeim ezért is egyediek, így csak egy, vagy legfeljebb pár darab készül belőle. Kedvenc öltözék-kiegészítőm a fülbevaló, melyet jelenleg decoupage technológiával készítek, folyamatosan keresve az új formákat, az új vizuális megjelenítést.
Másik hobbim a foltvarrás, ezért az eddig nagy méretű termékek készítése mellett, a textilfülbevalók is megjelentek már a boltomban.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: