5 cm hosszú, decoupage technológiával készített csiga formájú fülbevaló, hozzáillő gyönggyel. Szín-és fonákoldalon is aranyos mintázat...


Csiga fülbevaló


   
   

Csiga fülbevaló leírása

5 cm hosszú, decoupage technológiával készített csiga formájú fülbevaló, hozzáillő gyönggyel. Szín-és fonákoldalon is aranyos mintázat látható.Csiga fülbevaló jellemzői

kézműves termék, készítette: cvzsszínek

termékkód
3306797

feltöltve
2018. december 23.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Csiga fülbevaló szállítása

Személyes átvételre és készpénzes fizetésre Budapesten a 3-as metró vonalán a Shopmarknál (volt Europark) van lehetőség, ezenkívül Pestszentlőrincen időpont és helyszín egyeztetésével.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 490 Ft 490 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 540 Ft 540 Ft

Csiga fülbevaló alkotója: cvzs

cvzs
Könnyűipari mérnökként a különböző termékek készítésekor nagy hangsúlyt fektetek a színek és formák összhangjára, azok variálására. Minden lenyomatban - legyen az papír vagy textília - az új tartalmat, az új képi világot keresem. Termékeim ezért is egyediek, így csak egy, vagy legfeljebb pár darab készül belőle. Kedvenc öltözék-kiegészítőm a fülbevaló, melyet jelenleg decoupage technológiával készítek, folyamatosan keresve az új formákat, az új vizuális megjelenítést.
Másik hobbim a foltvarrás, ezért az eddig nagy méretű termékek készítése mellett, a textilfülbevalók is megjelentek már a boltomban.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: