Ludmilla, a szürke öltöztethető cica textilből

Ludmilla, az ezüstszürke cicalány különleges "Macskák a varrószobában" mintás amerikai designer pamutvászon anyagból készült, hosszú uj...


Ludmilla, a szürke öltöztethető cica textilből


   
   

Ludmilla, a szürke öltöztethető cica textilből leírása

Ludmilla, az ezüstszürke cicalány különleges "Macskák a varrószobában" mintás amerikai designer pamutvászon anyagból készült, hosszú ujjú, bő szoknyában várja új gazdiját.
Térdei és könyöke is hajlítható, öltöztethető, fülével együtt 58 cm magas. Arca egyszerűsége miatt kiváló szerepjátékokhoz, így a cica a fantáziánktól függően lehet szomorú, vidám, álmos, vagy akár mérges.
Pamutvászon, gyapjúfilc, antiallergén poliészter töltőanyag és biztonsági szemek felhasználásával készült.

Ludmilla, a szürke öltöztethető cica textilből jellemzői

kézműves termék, készítette: agotamamaszínek

termékkód
3307575

feltöltve
2018. december 27.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Ludmilla, a szürke öltöztethető cica textilből szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 800 Ft 1 800 Ft

Ludmilla, a szürke öltöztethető cica textilből alkotója: agotamama

agotamama
Üdvözöllek!
Ágota vagyok, angol-magyar fordító,4 gyermekes anya. Amióta megkaptam első varrógépemet néhány évvel ezelőtt, rögtön tudtam, hogy a varrás és én összetartozunk. Boldogság számomra valami újat és szépet alkotni, de még nagyobb öröm, ha ezt másokkal is megoszthatom. Leginkább dekorációkat, dísztárgyakat szeretek textilből készíteni, de számos ruhát is varrtam már, főleg gyerekeimnek. Nagyon fontosnak tartom, hogy csak a kiváló minőségű textíliákat válasszam alapanyagaimnak, amelyekkel időtálló alkotások születhetnek. Többnyire amerikai designer textileket használok, 100% pamutvásznakat, a figurákat poliészter töltőanyaggal töltöm meg, amely mosásálló és formatartó. A figurákhoz biztonsági szemeket használok, melyek a szemek hátoldalán vannak rögzítve, így gyakorlatilag nem fordulhat elő, hogy kiessenek. Az arcokat gyapjúfilcből applikálom, és legtöbb esetben kézzel hímzem. A termékek kézzel 30 fokon, semleges mosószerrel moshatóak, szárítógépben nem ajánlott szárítani őket.
Termékeim egy részét a Dolls and Daydreams szabásmintái alapján készítettem.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek