Letölthető, nyomtatható 2019-es naptár

A4 méretű (297x210 mm), letölthető és (akár otthon) nyomtatható 2019-es naptár. Minden hónap fejléce egyedi: kézzel rajzolt, színezhet...


SzabisCreativeWorld szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2020. 12. 31-ig nem lehet megvásárolni.

Letölthető, nyomtatható 2019-es naptár


   
   

SzabisCreativeWorld szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2020. 12. 31-ig nem lehet megvásárolni.

Letölthető, nyomtatható 2019-es naptár leírása

A4 méretű (297x210 mm), letölthető és (akár otthon) nyomtatható 2019-es naptár.

Minden hónap fejléce egyedi: kézzel rajzolt, színezhető mandala.
A naptárban névnapok és ünnepnap jelölések is vannak, illetve jut hely a fontos jegyzeteknek is.

FONTOS!! Vásárlásos után a naptárat, letölthető PDF formátumban küldöm el a vásárláskor megadott e-mail címedre. Fizikailag NEM postázok semmit.

A naptárat annyiszor nyomtatod ki magadnak, ahányszor csak szeretnéd, de kereskedelmi forgalomban nem hozhatod, mással nem oszthatod meg! Minden jog fenntartva. Korsós Szabina | 2019.

Letölthető, nyomtatható 2019-es naptár jellemzői

képzőművész termék, készítette: SzabisCreativeWorld

saját alapanyag
PDFszínek

típus
fizikai

termékkód
3308403

feltöltve
2018. december 28.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Letölthető, nyomtatható 2019-es naptár szállítása

A szállítást Magyarország területén a Foxpost-tal oldom meg. Az ország területén rengeteg helyen találsz csomagautomatát, ahol kényelmesen, bármikor fel tudod venni a csomagot. De lehetőség van házhozszállításra is. https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
E-mailben küldöm a megvásárolt PDF-et 0 Ft 0 Ft

Letölthető, nyomtatható 2019-es naptár alkotója: SzabisCreativeWorld

SzabisCreativeWorld
Szia! :)

Szabina vagyok és életem az alkotás, rajzolás, a kreativitás.
Egyszemélyben állok a Szabi's Creative World vállalkozás mögött. A rajz már gyerekkorom óta a mindennapjaim fontos része, e nélkül el sem tudom képzelni az életem. Fantasztikus érzés csak úgy alkotni és az már tényleg csak hab a tortán, amikor ezekkel az alkotásokkal kicsiknek és nagyoknak varázsolok mosolyot az arcára. :)

Az elmúlt évek alatt szép lassan rájöttem, hogy a kiadványszerkesztés és a grafikai tervezés áll hozzám a legközelebb és hivatásszerűen is ezekkel akarok foglalkozni. Ma grafikusként dolgozom, mellette pedig rajzolok - digitális, hagyományos technikával egyaránt készítek illusztrációkat vagy éppen a Babaköszöntő posztereimen dolgozom.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek