Már gyerekkoromban is a memória volt a kedvenc játékom. Volt egy gyönyörű szép memória készletünk, ami híres festményeket ábrázolt. 8×8...

kézműves termék, készítette: KiskockaNagykocka
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: gyapjúfilc , filcragasztó, öko-tex pamutvászon, nyomópép, pamutjersey
technika: varrás

Számolós memory


   
   

Számolós memory leírása

késztermék, azonnal szállítható

Már gyerekkoromban is a memória volt a kedvenc játékom. Volt egy gyönyörű szép memória készletünk, ami híres festményeket ábrázolt. 8×8 centisben láttam először Raffaello Athéni iskoláját, és az a festmény azóta is így jut eszembe, egy négyzet alakú részlete a memória kártyán. A célom olyan memóriajátékok tervezése és kivitelezése, melyek meghatározó vizuális élményt nyújtanak a cseperedő gyereknek, és komplex módon fejlesztik a képi és logikai gondolkodását.

Ez a memória játék 15 párból áll, az egyes darabok átmérője körülbelül 12 centiméter. A pár egyik tagján egy szám található, a másikon megegyező számú figura, így a számok megtanítására is alkalmas. A számokat még nem ismerő gyerekek is tudják játszani, ugyanis a pároknak azonos színű a háttere, így könnyen beazonosíthatóak.

A memóriajátékhoz pamut szütyő tartozik, így könnyen szállítható nyaralásra, vendégségbe.

Számolós memory jellemzői

kézműves termék, készítette: KiskockaNagykocka
késztermék, azonnal szállítható

technikatermékkód
3311609

feltöltve
2019. január 3.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Számolós memory szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 550 Ft 1 760 Ft

Számolós memory alkotója: KiskockaNagykocka

KiskockaNagykocka
Sziasztok!

Festő szakon diplomáztam a Képzőművészeti Egyetemen. A festés mellett művészeti foglalkozásokat tartok gyerekeknek és felnőtteknek, illetve amikor csak tudok, varrok. Leginkább az egyedi játékok megálmodása és kivitelezése, valamint az ökoháztartás kellékeinek az elkészítése mozgatja meg a fantáziám. Az egyedi megrendeléseket is szívesen fogadom, mert új kihívást és inspirációt hoznak!

A termékeket vásárlás után azonnal postázom, illetve személyes átvételre is van lehetőség Budapesten a XIII. kerületben. Az egyedi megrendelések esetében az elkészítési idő általában 2-4 nap, de ez természetesen függ a megálmodott termék bonyolultságától.

Az általam felhasznált pamutvásznak, jersey és fleece anyagok ÖKO-TEX minősítéssel rendelkeznek.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek