Kovácsoltvas Hajtű valódi Ásvánnyal 003

Egyedi kézzel kovácsolt (tüzimegmunkálású) hajtű és önvédelmi eszköz hosszú hajú Hölgyek számára. (Rövid hajúaknak is legális önvédelmi...

kézműves termék, készítette: Medde
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: acél, mookait-jáspist ásvány, olaj, segédanyagok
technika: fémmegmunkálás, kovácsoltvas

Kovácsoltvas Hajtű valódi Ásvánnyal 003


   
   

Kovácsoltvas Hajtű valódi Ásvánnyal 003 leírása

késztermék, azonnal szállítható

Egyedi kézzel kovácsolt (tüzimegmunkálású) hajtű és önvédelmi eszköz hosszú hajú Hölgyek számára. (Rövid hajúaknak is legális önvédelmi eszköz kézitáskába)

Az ásvány: Mookait-jáspis

Hagyományos hajfeltűző és legális önvédelmi eszköz. Teljes egészében melegen alakított acélból, természetes felületkezeléssel. Általában kezelést nem igényel, de ha megázik, vagy egyéb módon vizes lesz, töröljük szárazra, tegyük kályha vagy fűtőtest közelébe és ha már kézmeleg, töröljük át babaolajjal vékonyan. Havonta megismételhetjük egyébként is.

Az kő a végén természetes ásvány, fajtájától függően rideg lehet a szerkezete, óvjuk az erős ütődéstől, leejtéstől!

Paraméterek:

A szár ø5mm-es acélból készült. Teljes hossza 170mm.

Tömege: 34gr

Kovácsoltvas Hajtű valódi Ásvánnyal 003 jellemzői

kézműves termék, készítette: Medde
késztermék, azonnal szállíthatószínek


termékkód
3311843

feltöltve
2019. január 3.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Kovácsoltvas Hajtű valódi Ásvánnyal 003 szállítása

Az új postai díjszabás szerint a kisebb alkotások az 51-500gr-os kategóriába esnek, aminek díja 685.- HUF. Az e közti kategóriákat a Magyar Posta törölte.

A szállítási díjakról: A postai küldés minden esetben az aktuális postai díjszabás szerint történik a kiválasztott alkotás(ok) súlyának függvényében. A megvásárolt terméket sérüléstől óvó, újrahasznosított papírból készült csomagolásban, vagy buborékos borítékban, ajánlott levélként (51-500, 501-2000gr ; 685.- és 1055.- HUF) vagy postacsomagként (2-20kg-ig, 1550.- HUF-tól) adjuk fel. Az árat a termék súlya határozza meg! Az postaköltség összege (MPL csomag esetén) 1550.-HUF-tól felfelé változhat országon belül. Kisebb termék esetén ajánlott, kézbesített vagy postánmaradó küldemény is szóbajöhet. (685.-től) FONTOS! Címre küldés esetén az ajánlott küldemény hosszúság-magasság-szélesség maximum 324mm X 229mm X 24mm lehet! Ha a biztonságosan becsomagolt köldemény méretei meghaladják a fenti méreteket (a vastagság szokott kritikus lenni) kizárólag POSTÁNMARADÓ továbbítást tudok vállalni. (vagy MPL postacsomagban küldöm, de az drágább! lásd fent!) Egyedi esetekben, bizonyos mennyiség vásárlása felett eltekintek a postaköltségtől. Az ellenérték beérkezését követően 3 munkanapon belül útjára indul a küldemény.

Személyes átvételt nem tudok biztosítani.

Üdvözlettel: Medde

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 685 Ft 685 Ft

Kovácsoltvas Hajtű valódi Ásvánnyal 003 alkotója: Medde

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek