Ez a saját fejlesztésű és gyártású 3w-os teljesítmény LED-del szerelt, vízhatlan (IP68), fali karos lámpa fényvezető akryl anyaggal val...

kézműves termék, készítette: Larry35
rendelésre készül, elkészítési idő: ~14 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.

anyaga: öntött acryl, alumínium, acél, epdm gumi
technika: fémmegmunkálás

Szikra (karos)


   
   

Szikra (karos) leírása

rendelésre készül, elkészítési idő: ~14 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.


Ez a saját fejlesztésű és gyártású 3w-os teljesítmény LED-del szerelt, vízhatlan (IP68), fali karos lámpa fényvezető akryl anyaggal való ötvözésének köszönhetően jelentős megvilágítási teljesítményre képes (350 lumen). Fényereje messze felülmúlja a hagyományos LEDES izzókét, és a piacon kapható importból származó hasonló jellegű, jelentősen drágább lámpák teljesítményét.
Elsősorban kültéri megvilágítási célok megoldására javasolt (bejáratok, kültéri folyósok, teraszok, erkélyek építészeti megoldások megvilágítására ill. kihangsúlyozására, stb.)
Alacsony áram fogyasztásának (mindössze 3 W) köszönhetően, energia takarékos megvilágítási megoldás.
Betáplálási igénye: 220V vagy 12 V (opcionális) egyedileg beépített vagy külső ledes tápegységgel igény szerint. A meghirdetett ár a tápegység árát tartalmazza.
Rendelhető színek: hideg ill meleg fehér, kék, piros, zöld, narancs, borostyán sárga, rózsaszín, UV.
Megfelelő vezérlővel (DMX) RGB verzióban is rendelhető mellyel a szivárvány minden színét is meg tudja jeleníteni. Rádiófrekvenciás távvezérlő dimmelési funkcióval is rendelhető
Mérete: átmérő: 40mm, hossz:250 mm
felület kezelés: ezüst elox ( fekete, színes feláras)
Garancia: 2 év.
! Figyelem !
Viszonteladókat is kiszolgálunk!!
A 12 V tápfeszültségű lámpa kizárólag ledes tápegységről üzemeltethető! Ennek figyelmen kívül hagyása garanciavesztéssel jár!!!!

Szikra (karos) jellemzői

kézműves termék, készítette: Larry35
rendelésre készül, elkészítési idő: ~14 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.színek

termékkód
3530816

feltöltve
2019. szeptember 23.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Szikra (karos) szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény utánvéttel 2 500 Ft 2 500 Ft
Futárszolgálat előre fizetéssel 2 500 Ft 2 500 Ft

Szikra (karos) alkotója: Larry35

Larry35
Gyermekkorom óta különös vonzalom fűz a lámpák és egyéb világító eszközökhöz. A fény központi szerepet játszik az életemben, meghatározza viszonyulásomat a dolgokhoz, helyzetkehez, erőteljesen befolyásolja a hangulatom. A közeli barátaim a fény gyermekének hívnak. Ha belépek valahova az első benyomásaimat mindig a helység megvilágítása alapján kapom, figyelmemet először mindig a világító eszközök kötik le. Kifejezetten rosszul érzem magam, ha nem megfelelőek a fényviszonyok. Az otthonunk kialakításakor is központi szerepet kapott a világítás. A feleségem szerint kissé túlzásba is vittem a dolgot. Sokszor úgy érzem, hogy az én feladatom, fényt vinni a sötétbe mind a gyakorlatban, mind pedig szellemi síkon. Érdekes, hogy ez a vonzalom az anyai nagyapámban is meg volt. Ő is állandóan lámpákat tervezett és készített elsősorban fémből kovácsolással, de készített fából és szinte minden elérhető anyagból. Valószínűleg az ehhez társuló kézügyességem, és késztetésem is tőle származik. A múltan elsősorban minimalista és modern eszközöket terveztem, készítettem fémből a LED technológia ötvözésével, melyet előszeretettel használok a munkáim során. Manapság, egy Távol- keleti utazást követően érdeklődésem a keleti stílus, és a bambusz mint alapanyag felé fordult. Ez a jelenlegi munkáimban is erőteljes tükröződik. Hogy mit hoz számomra a jövő? Több fényt és lámpát. Abban biztos vagyok :)

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: