Képeslapjaimon olyan tűzzománc képeimet láthatjátok viszont, melyek már gazdára találtak, de a szívemhez még mindig nagyon közel állnak...
Képeslapjaimon olyan tűzzománc képeimet láthatjátok viszont, melyek már gazdára találtak, de a szívemhez még mindig nagyon közel állnak.
Képeslapot kapni mindig nagy öröm. Bármilyen messze is küldik, mindig létesít egy láthatatlan szálat ember és ember között.
Gyerekkoromból emlékszem, hogy karácsonykor mindig az ünnepi asztal díszeivé váltak. Jelképesen ott volt velünk az összes barát és ismerős...
Elevenítsük fel együtt újra a képeslapküldés hagyományát!
A képeslap egyoldalas, így akár be is lehet keretezni!
Mérete: 10x14cm
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 450 Ft | 490 Ft |
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel | 490 Ft | 650 Ft |
Bukits Annának hívnak, Szombathelyen születtem, és jelenleg is itt élek.
A Szombathelyi Művészeti Szakközépiskola képző- és iparművészeti tagozatán ötvös szakirányban tanultam. Ez idő alatt nyaranta Sisa József ötvös-iparművész jászberényi műhelyében dolgoztam, és sajátítottam el a zománcos ismereteket. Őt máig példaképemnek, mesteremnek tekintem. 2013 év végére ékszerész végzettséget szereztem Budapesten, és sikerült létrehoznom saját műhelyemet Szombathelyen. Három év múlva, 2016-ban beneveztem három képemet a Nemzetközi Zománcművészeti Alkotóműhely Zománc Fresh III. országos zománcművészeti pályázatára, ahol második helyezést értem el. Így lehetőségem nyílt megismerkedni több híres zománcművésszel, illetve a magyar zománcművészet kecskeméti központjával.
Motívumaimról, hivatásomról:
Motívumaim igazodási és kiindulási pontja a magyar népművészet, illetve az ősi jelrendszerek. Biztos alapot, sugárzó erőt, és végtelen szabadságot adnak ezek a minták a mai napig.
Életünk mindennapjaiból most hiányoznak ezek az ős-jelek, melyek feltöltődést, és igazodási pontot adhatnának széthullott világunkban. Lassanként célom és hitvallásom lett "korszerűsíteni" ezeket a képi jeleket, hogy ezáltal teret kapjanak jelen világunkban is.Minden mintámat én tervezem, rajzolom és kivitelezem.
A tűzzománcra azért esett a választásom, mert semmilyen más anyag nem tudja a színeket ilyen gyönyörűen visszaadni. Mintha önálló, belső izzása lenne, ami a munkámat, tőlem függetlenül, lélekkel tölti meg. Egy tűzzománcban benne van mind a négy elem: föld az alapanyagokban, víz a készítés során, levegő a száradáskor, és tűz az égetéskor. A vele való munka számomra teljes kikapcsolódás, mondhatni, meditáció.
Szívből kívánom, hogy feltöltődést tudjak nyújtani mindazoknak, akik találkoznak munkáimmal.
Szeretettel: Anna
kérdésem van a termékkel kapcsolatban