Óvodások, kisiskolások részére készítettem ezt a keresztben hordható steppelt, vatelinnel bélelt, polár anyagból készült, begombolható ...

kézműves termék, készítette: ZoeCollection
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: polár anyag, filc anyag, vatelin, pamutvászon, hevederpánt, hímzőfonal, fém beállító, fém d-karika
technika: varrás

Lovas táska (olaj zöld)


   
   

Lovas táska (olaj zöld) leírása

késztermék, azonnal szállítható

Óvodások, kisiskolások részére készítettem ezt a keresztben hordható steppelt, vatelinnel bélelt, polár anyagból készült, begombolható táskát, melyet egy filc anyagból készült vidám ló fejjel díszítettem. A táska bélése olivazöld színű pamutvászon, a táska füle állítható hevederpánt. A táska méretei: 24 cm széles, 31 cm magas. A táska füle max.127 cm hosszúságú.
A postázáshoz én a postán maradóra feladást ajánlom, mivel így ez csak 700,- Ft-ba kerül. Az "egyéb szállítási módok"-ban tudod kiválasztani ezt a lehetőséget. Ebben az esetben kérlek írd meg, hogy melyik postára küldjem a csomagot.

Lovas táska (olaj zöld) jellemzői

kézműves termék, készítette: ZoeCollection
késztermék, azonnal szállítható

technika


színek

termékkód
3416943

feltöltve
2019. május 12.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Lovas táska (olaj zöld) szállítása

Az általad kiválasztott terméket minden esetben ajánlott postai küldeményként adom fel, légpárnás borítékban, melynek költsége a postai díjszabáshoz igazodik. Amennyiben a postai utánvétet jelölöd meg fizetési feltételként, tapasztalataim azt mutatják, hogy kisebb termékek feladása is 1.800,- Ft körüli áron történik, így kérlek vedd fontolóra az átutalás vagy a számlára történő befizetés lehetőségét.
Amennyiben a termékkel bármilyen minőségi gond merülne fel, kérlek jelezd felém, és én megpróbálom orvosolni a problémát.


Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 600 Ft 1 800 Ft
Postai küldemény utánvéttel 1 800 Ft 2 200 Ft
700 Ft 800 Ft

Lovas táska (olaj zöld) alkotója: ZoeCollection

ZoeCollection
Üdvözlök mindenkit a textilek színes világában!
Poórné Mike Éva vagyok. Kézműves termékeimet Zoe Collection néven árulom.
Az alkotni vágyás mindig is életem része volt. Két gyermekem mellett nagyon sok időt fordítottam eddig is kézműveskedésre, barkácsolásra és a hobbim időközben a munkámmá vált. Számomra fontos, hogy az alkotásom ne csak egy termék legyen a sok közül, hanem benne legyen a textilek iránti szeretetem is.
Boltomban kedvedre válogathatsz egyedi tervezésű textil táskáim, selyemből és textilből készült virágaim, lakásdekorációs kiegészítőim közül.
Az általad kiválasztott terméket ajánlott postai küldeményként adom fel, melynek költsége a postai díjszabáshoz igazodik.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek