Rendben A weboldalon sütiket (cookie) használunk a biztonságos böngészés és jobb felhasználói élmény biztosításához.
Az oldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. Adatvédelmi tájékoztató

SZAFARI ROLL UP HÁTIZSÁK , hátizsák,hátitáska


   
 

VARAZSPOR szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2019. 01. 24-ig nem lehet megvásárolni.

Megvásárolható hasonló termékek

SZAFARI ROLL UP HÁTIZSÁK , hátizsák,hátitáska leírása

rendelésre készül, elkészítési idő: ~10 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.


Szafari hátizsák.
Mérete tökéletes, mivel minden elfér benne, amire szükséged lehet:)
A hátizsák magassága:40-58cm Maga a pakolható magasság 40-cm.Szélessége felül: 33cm .Talpa:8cm*26cm. Pántja műbőr és állítható. Anyaga műbőr és erős vászon.Belül 4 zsebe van, kívül 2 patentos. Kíválóan használható pelenkatáskának.

Elkészítési ideje az utalás beérkezésétől max. 10-12 munkanap.




Színkülönbség előfordulhat a monitor beállításai miatt.

SZAFARI ROLL UP HÁTIZSÁK , hátizsák,hátitáska jellemzői

kézműves termék, készítette: VARAZSPOR
rendelésre készül, elkészítési idő: ~10 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.


technika

jellemző

színek

termékkód
3223437

feltöltve
2019. január 12.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

SZAFARI ROLL UP HÁTIZSÁK , hátizsák,hátitáska szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postán maradó 850 Ft 1 000 Ft
Németország 3 290 Ft 3 290 Ft
postacsomagautomata 890 Ft 890 Ft

SZAFARI ROLL UP HÁTIZSÁK , hátizsák,hátitáska alkotója: VARAZSPOR

VARAZSPOR Adatvédelmi tájékoztató

Varazspor vállalkozó. (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.A személyes adatokat kizárólag az email címen és a meska webáruház ban meglévő fiókjában tárolja.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi az email fiókjában, és a Meska webáruház fiókjában a vásárló személyes adatait.

Az adatkezelő címe:
Az adatkezelő elérhetősége:
E-mail címe:


Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: a Meska oldalain a regisztrátl vásárlók.

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás.

Szolgáltató az alábbi adatfeldolgozókat veszi igénybe az adatkezelés során: Magyar Posta


Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követően 30 napon belül törlésre kerülnek.

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél
a tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
a személyes adatainak helyesbítését,
a személyes adatainak törlését vagy zárolását.


Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

A Felhasználók, akik a boltomban vásárolnak , a vásárlás során fogadják el az ÁSZF-fel együtt a jelen Adatvédelmi Szabályzatot is.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: