Foglalkoztató csomag /mozaik matricák + füzet + zsírkréta/

Nyaralni mentek? Hosszú útra készültök? Itt ez a foglalkoztató csomag, amibe gyűjthetitek az élményeiteket! Foglald le kreatívan a gye...

iparművész termék, készítette: carawonga
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: textil, papír
technika: mozaik

Foglalkoztató csomag /mozaik matricák + füzet + zsírkréta/


   
   

Foglalkoztató csomag /mozaik matricák + füzet + zsírkréta/ leírása

késztermék, azonnal szállítható

Nyaralni mentek? Hosszú útra készültök?

Itt ez a foglalkoztató csomag, amibe gyűjthetitek az élményeiteket! Foglald le kreatívan a gyermekeidet utazás vagy várakozás közben!

Ez a könnyű és kicsi csomag bárhol elfér, akár egy női kis táskában is. Étteremben vagy egy váró teremben, repülőn vagy autóban... bármikor elő veheted és gyorsabban telik majd az idő!

Amíg a készlet tart!

A mozaik matricák és a füzet is kézzel, újrahasznosított anyagból készült magyar termék. Ügyeltünk arra, hogy a zsírkréta is környezetbarát csomagolásban legyen és Magyarországról származzon!

Foglalkoztató csomag /mozaik matricák + füzet + zsírkréta/ jellemzői

iparművész termék, készítette: carawonga
késztermék, azonnal szállítható
anyag

technikatermékkód
3154731

feltöltve
2019. január 12.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Foglalkoztató csomag /mozaik matricák + füzet + zsírkréta/ szállítása

FIZETÉSI MÓDSZEREK ÉS BIZTONSÁG
Elfogadjuk az összes nagy hitel- és betéti kártyát (Visa, Master Card, Discover Card és American Express). Minden fizetési tranzakciót a Barion kezel.
A caraWonga fenntartja magának a jogot a megrendelés visszavonására, amennyiben csalás vagy hasonló tevékenység, például egy másik hitelkártya illetéktelen használata gyanúja merül fel.

SZÁLLÍTÁS
A csomagokat a GLS szállítja.
Célunk, hogy a rendeléstől számított 3-5 munkanapon belül elkészítsük és szállítsuk termékeinket. Esetleges késedelemről e-mailben tájékoztatást küldünk.
Minden csomagot egyszer megpróbálnak kézbesíteni. Ha a kézbesítés ideje alatt nem vagy otthon, a csomag átadását újra megkísérlik és hagynak értesítést a helyszínen. Ha probléma merül fel, kérem jelezzen nekünk a carawonga@gmail.com címen.

VISSZATÉRÍTÉS
Ha nem teljesen elégedett a megrendelt termékkel, kicseréljük vagy visszatérítjük az árát, ha kézhezvételtől számítva 7 munkanapon belül jelzezve van nekünk a szándék és 14 munkanapon belül visszaérkezik hozzánk a termék. A tételeket az eredeti csomagolásban és eredeti állapotában vissza kell küldeni. A termék nem fogadható el, ha használat jelei láthatóak rajta.
Javasoljuk, hogy teljes mértékben biztosítsa a csomagot, amelyet visszaküld. Javasoljuk egy olyan szállító használatát, amely bizonyítékot nyújt a szállításra. A caraWonga nem vállal felelősséget a tranzakció során elveszett vagy sérült elemekért. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a caraWonga nem térít meg semmilyen postai díjat, adót vagy vámköltséget a megrendelésekért. Csak a termék árát térítjük vissza.

TÉVES / KÁROSODOTT ÁRUK
Nagyon keményen próbáljuk biztosítani, hogy a megrendelést érintetlen állapotban kapja meg. Abban a valószínűtlen esetben, ha a termék sérült vagy meghibásodott, kérjük, azonnal forduljon a caraWongához, és az Ön ügyét különleges prioritásként kezeljük. Alaposan megvizsgáljuk ügyét, és ha tudomásul vesszük, hogy a termék hibás, sérült vagy helytelen, akkor a caraWonga visszafizeti a termék teljes árát, vagy kicseréli, és megfizet minden szállítási költséget.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft

Foglalkoztató csomag /mozaik matricák + füzet + zsírkréta/ alkotója: carawonga

carawonga
A CARAWONGA egy 2016 őszén indult eco-design startup, családi és baráti vállalkozás.

Fő motivációnk a termékfejlesztésnél a praktikusság és a környezettudatosság, valamint az a vágy, hogy elcsendesedést és alkotást csempésszünk be az emberek mozgalmas, ám mégis egyhangú hétköznapjaikba.

Büszkék vagyunk rá, hogy bemutatkozhattunk a világ számos pontján, Kanadában, Dél-Afrikában, sőt még Kóreában is.

Kis csapatunk kreatívja és garfikusa Kati, ő tervezi és fejleszti a termékeket és tartja a foglalkozásainkat. A blogot és a szövegeket Bhadra írja, szőnyegeinket és matricáinkat Anikó készíti. Az IT srác a csapatban Ricsi. Célunk, hogy alkotói élménnyel ajándékozzunk meg másokat, mely a foglalkozásainkon élhető át, valamint kreatív és személyes lakásdekorációink összeállítása során.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: