Íme a tökéletes ajándék egy igazi Nőnek (vagy férfinak). :)
Saját ötlet alapján készítettem, ilyet, de még hasonlót sem kapsz üzletben...
Íme a tökéletes ajándék egy igazi Nőnek (vagy férfinak). :)
Saját ötlet alapján készítettem, ilyet, de még hasonlót sem kapsz üzletben, csakis nálam.
Többrétegű (környezetbarát) akril festéssel, shabby chic (kopott elegancia) antikolással és selyemfényű viasszal kezelt szobainas. Természetesen kérhető antikolás nélkül, akár barnában vagy natúrban is!
A színe választható!
Kérlek vedd figyelembe, hogy az elkészülési idő min. 14-30 nap!!
Nászajándékba, házavatóra, kislány-nagylány szobába, születésnapra, karácsonyra, anyák napjára és bármilyen alkalomra kitűnő választás annak aki szereti a vintage hangulatot.
Mérete: 108 cm magas, alja 40X40 cm, a legszélesebb pontja 45 cm, ez a darab egy extra nadrágtartót is tartalmaz!
Személyesen Budapesten vehető át, de postázni is tudom.
Köszönöm, hogy benéztél.
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
![]() |
1 250 Ft | 1 250 Ft |
Kedves érdeklődők,
egyedi lakberendezési termékeim natúr fa alapjai saját ötletem alapján magyar mesteremberek keze által készül, kizárólag az ÉN részemre gyártva, így üzletben ilyet garantáltan nem kapsz!
Amennyiben a termékeim között nem találsz neked tetszőt, bátran írj belső üzenetet, biztos vagyok benne, hogy megtaláljuk a te otthonodhoz legjobban passzoló darabot is!
A személyes átvételre kizárólag Zugló és környékén van lehetőség, egyéb esetben postázom a terméket.
Köszönöm, hogy benéztél, szívesen látlak máskor is. :)
Üdv,
Munzáth Bianca
Bluer Design
kérdésem van a termékkel kapcsolatban