Az ékszerszett nyakláncból és fülbevalóból áll. Az üveglencsés nyaklánc medálja bronz színű keretbe foglalt, amelyben Klimt Vizikígyók ...

kézműves termék, készítette: cvzs
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: francia kapcsos fülbevaló foglalat, medál foglalat, fémlánc, delfin kapocs szerelékkel, üveglencse, decoupage papír, ragasztó, papír
technika: ékszerkészítés

Klimt ékszerszett - vizikígyók


   
   

Klimt ékszerszett - vizikígyók leírása

késztermék, azonnal szállítható

Az ékszerszett nyakláncból és fülbevalóból áll.
Az üveglencsés nyaklánc medálja bronz színű keretbe foglalt, amelyben Klimt Vizikígyók című művének részlete látható. A medál átmérője: 3 cm. A bronz színű nyaklánc delfin kapoccsal záródik, a lánc hossza: 48 cm.

A medállal megegyező díszítésű, üveglencsés fülbevaló bronz színű, kör alakú keretbe foglalt és francia kapoccsal záródik. A fülbevaló átmérője 1,6 cm.

Klimt ékszerszett - vizikígyók jellemzői

kézműves termék, készítette: cvzs
késztermék, azonnal szállíthatószínek

termékkód
3325105

feltöltve
2019. január 20.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Klimt ékszerszett - vizikígyók szállítása

Személyes átvételre és készpénzes fizetésre Budapesten a 3-as metró vonalán a Shopmarknál (volt Europark) van lehetőség, ezenkívül Pestszentlőrincen időpont és helyszín egyeztetésével.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 490 Ft 490 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 540 Ft 540 Ft

Klimt ékszerszett - vizikígyók alkotója: cvzs

cvzs
Könnyűipari mérnökként a különböző termékek készítésekor nagy hangsúlyt fektetek a színek és formák összhangjára, azok variálására. Minden lenyomatban - legyen az papír vagy textília - az új tartalmat, az új képi világot keresem. Termékeim ezért is egyediek, így csak egy, vagy legfeljebb pár darab készül belőle. Kedvenc öltözék-kiegészítőm a fülbevaló, melyet jelenleg decoupage technológiával készítek, folyamatosan keresve az új formákat, az új vizuális megjelenítést.
Másik hobbim a foltvarrás, ezért az eddig nagy méretű termékek készítése mellett, a textilfülbevalók is megjelentek már a boltomban.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: