Saját tervezésű babanapló, bébinapló, emlékkönyv, kemény fedeles könyv kisbabáknak, kislányoknak, kisfiúknak, háromszög mintás. Jellemz...
Saját tervezésű babanapló, bébinapló, emlékkönyv, kemény fedeles könyv kisbabáknak, kislányoknak, kisfiúknak, háromszög mintás. Jellemző színek: halvány lila, sötét lila, szürke, rózsaszín. A képekhez képest kissé eltérő lehet a nyomtatott szín!
Igényes, kézzel készített, stílusos, gyönyörű babanapló. Kemény fedeles, cérnafűzött, matt fóliázott, tartós, masszív könyv, szaténszalagos könyvjelzővel.
Belül 200 oldal üres, matt, jól írható, fehér
papírral, amibe feljegyezheted babád születésének történetét, ragaszthatsz bele fényképet, vagy az első, levágott hajtincset.
Ez a fajta napló nem megszemélyesített, a borítón a babanapló felirat szerepel. Ha szeretnél megszemélyesítést, nézz körül a többi babanaplóm közt!
-füzet, könyv
-cérnafűzött
-színes, illusztrált kemény borító, matt fóliával
-színes, illusztrált előzék elöl-hátul
-100 lap, 200 oldal 100 g fehér papír belső
-könyv mérete: 160 x 200 x 18 mm
Minden jog fenntartva ? Cornides Ágnes
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
![]() |
1 250 Ft | 1 250 Ft |
Gyerekkorom óta rajzolok mindennel és mindenre, ami a kezem ügyébe akadt. Közben elvégeztem pár iskolát, festettem, szitáztam, filmeztem, fotóztam. Dolgoztam rendezőasszisztensként, grafikusként. Aztán szültem három kislányt, és a velük együtt rajzolt, nyomtatott és festett dolgokból esténként könyvet, képet, textilt terveztem, rajzoltam. Mostanában ők, a meséink, a környezetünk, a napjaink leghétköznapibb dolgai inspirálnak.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban