jelöld kedvencnek a terméket a termék már a kedvenced
A hajpántot 2 különböző színű (fekete, fehér) szalaggal vontam be.
Az alap műanyag hajpánt, amely 1,5 cm széles.
Más színösszeállítás...
A hajpántot 2 különböző színű (fekete, fehér) szalaggal vontam be.
Az alap műanyag hajpánt, amely 1,5 cm széles.
Más színösszeállításban is megtalálod a termékeim között! :)
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 550 Ft | 600 Ft |
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel | 650 Ft | 700 Ft |
Foxpost előre fizetéssel | 599 Ft | 599 Ft |
Foxpost utánvét (automatánál, bankkártyával) | 889 Ft | 889 Ft |
Foxpost házhozszállítás (utánvét) | 1 289 Ft | 1 289 Ft |
Postán maradó (előre fizetéssel) | 650 Ft | 700 Ft |
Üdvözöllek!
Zsani vagyok, két kis hercegnő anyukája. :)
Különleges és igazán egyedi hajbavalókat találsz a termékeim között.
Elsősorban újszülött kortól kisiskolás korig készítek hajcsatokat, hajpántokat, fejpántokat, hajgumikat, kitűzőket, de csináltam már fiúknak és felnőtteknek is termékeket. A legfőbb alapanyagom jó minőségű szalagok, amelyek élénkek és vibrálóak. Nagyon ügyelek a minőségre, ezért az alapanyagaim nagy részét Amerikából szerzem be!
Folyamatosan bővül és változik a kínálatom, mindig vannak új ötleteim, de a kislányaim és a vásárlóim részéről is. Egyedi megrendeléseket is teljesítek. Csodás élmény az, amikor a vásárlóimmal együtt tervezgetünk, amikor valóra válthatom valakinek az álmát, kívánságát.
A termékek készítésénél nagyon fontos számomra, hogy a színek, minták passzoljanak, harmonizáljanak egymással. Készítek szezonális termékeket, illetve névre- és személyre szóló hajbavalókat is. Próbálom követni az éppen aktuális divatot, trendeket, mintákat, amelyeket törekszem beépíteni a kínálatba.
Ügyelek arra is, hogy ne csak szépek legyenek a termékek, hanem praktikusak és sokszor használhatók is. Gyakorló anyukaként tudom, hogy mennyire fontos, hogy a csatok ne csúszkáljanak a hajban, ezért a hajcsat alapokat bevonom szalaggal, és szilikon csíkkal. A lányaim a tesztalanyaim, éppen ezért rengeteg hajcsatjuk, hajpántjuk van, minden nap viselik a termékeimet az iskolában, óvodában.
A hajbavalóimat nem csak ünnepi alkalmakra ajánlom viselni, hanem a hétköznapok színes és vidám éke lehet.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban