Vörösréz drótból és 4 mm-es korall gyöngyökből készült nyaklánc. A középső merev rész hossza 5,5 cm, legnagyobb szélessége 1,3 cm, a t...

kézműves termék, készítette: kricsar
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: vörösréz drót, korall
technika: ékszerkészítés, fémmegmunkálás

Szívsor - réz nyaklánc


   
   

Szívsor - réz nyaklánc leírása

késztermék, azonnal szállítható

Vörösréz drótból és 4 mm-es korall gyöngyökből készült nyaklánc.
A középső merev rész hossza 5,5 cm, legnagyobb szélessége 1,3 cm, a teljes nyaklánc 48,5 cm. A láncot szintén vörösréz drótból készítettem, kézzel, szemenként. Kívánságra szívesen méretre igazítom. Ha csak néhány cm-rel szeretnéd hosszabbra, plusz költség nélkül hosszabbítom.
A kész nyakláncot antikoltam, políroztam.
Boltomban hozzá illő fülbevalót (https://www.meska.hu/t2145593-szivsor-rez-fulbevalo) is találsz. Az ár csak a nyakláncra vonatkozik.

Szívsor - réz nyaklánc jellemzői

kézműves termék, készítette: kricsar
késztermék, azonnal szállíthatószínek

ajándék nekik

termékkód
3327858

feltöltve
2019. január 23.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Szívsor - réz nyaklánc szállítása

Az ékszereket karton dobozkában, bélelt borítékban, ajánlva adom fel, az utalás számlára érkezését követő munkanap. 10 000 Ft feletti vásárlás esetén a csomagolási és postaköltséget átvállalom.
Minden termékemre garanciát vállalok. Ha a megvásárolt ékszer élőben nem olyan, mint kép alapján gondoltad, 8 napon belül akár indoklás nélkül is visszaküldheted, és vagy cserélem, vagy visszautalom az árát.
Ha az ékszer használat közben sérül, akár jóval a vásárlást követően is, visszaküldés után javítom (ha be tudom hozzá szerezni a megfelelő ásványt, gyöngyöt). Amennyiben a sérülés az én hibámból következik be, ingyen javítom.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 520 Ft 520 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 580 Ft 580 Ft

Szívsor - réz nyaklánc alkotója: kricsar

kricsar Meska interjú az alkotóval »

Kricsár Annamária vagyok. 16 éves korom óta foglalkozom drótékszerek készítésével. Ékszereimhez legszívesebben vörösréz drótot használok, abból is kétfélét: zománchuzalt, és tiszta, bevonat nélküli vörösrezet. Előbbi lakkozott, nem patinásodik, a bőrt nem fogja be, a színe sem változik. A tiszta vörösréz viszont sötétedik, patinásodik idővel, szerintem úgy még szebb színe lesz. Dolgozok még sárgarézből, és ritkán, főleg rendelésre ezüstözött sárgarézből. A drótokat különböző gyöngyökkel egészítem ki: legtöbbször ásványokat, féldrágaköveket, és üveggyöngyöket használok.

Ha egyedi ötleted van, keress meg nyugodtan.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: