Nyugi ásványkarkötő tigrisszemmel és acháttal

A karkötőt 8 mm-es vörös tigrisszem és csokoládé achát ásványgyöngyökből készítettem. Az ásványköveket bronz színű gyöngykupakokkal elv...

kézműves termék, készítette: ktinab
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: tigrisszem, achát, gyöngykupak, szív charm, tappancs charm, gumis damil, szerelőkarika
technika: gyöngyfűzés, gyöngyhímzés, ékszerkészítés

Nyugi ásványkarkötő tigrisszemmel és acháttal


   
   

Nyugi ásványkarkötő tigrisszemmel és acháttal leírása

késztermék, azonnal szállítható

A karkötőt 8 mm-es vörös tigrisszem és csokoládé achát ásványgyöngyökből készítettem. Az ásványköveket bronz színű gyöngykupakokkal elválasztva fűztem össze gumis damilra. Mozgó díszként egyik oldalra bronz színű "my dog" feliratú szív alakú charmot kapott, aminek hátoldalán egy tappancs nyomat látszik, a másik oldalon meg egy bronz tappancsot fűztem. Állatszeretőknek ajánlom. Kényelmes, teljesen rásimul a csuklóra. Hossza 15 cm.
TIGRISZSZEM ásványkő hatása: Régebben is különféle átkok elleni talizmánként viselték. Könnyebbé teszi kitűzött céljaink tényleges elérését. Önértékelési problémáknál szinte kötelező viselni! Önbizalmat, nyugalmat és felismeréseket ad ahhoz, mit tanácsos tenned a saját kialakult élethelyzetedben. Serkenti a koncentrációt, kitűnő depresszió ellen, a hangulatot is képes felderíteni. Hatással van a csontokra, ízületekre a gyulladásokkal járó fájdalmakat csökkenti. Kiváló a tüdőre is, köhögés, asztma esetén célszerű használni. Mindenféle idegbetegség és paranoiánál jó segítséget nyújt.
ACHÁT ásványkő hatása: Az egyik legváltozatosabb megjelenési formákban fellelhető ásványi kő. Kiváló stresszoldó, erősíti az idegeket. A lelki feszültséget csökkenti. Javítja a kitartást, belső nyugalmat és biztonságérzetet ad. Védelmet nyújt a külső negatív befolyásokkal szemben. A tüdőt támogatja, sejteket regenerálja, kimerültség esetén segít, immunrendszerre kiválóan hat.

Nyugi ásványkarkötő tigrisszemmel és acháttal jellemzői

kézműves termék, készítette: ktinab
késztermék, azonnal szállíthatószínek


termékkód
3643374

feltöltve
2020. február 2.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Nyugi ásványkarkötő tigrisszemmel és acháttal szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 600 Ft 600 Ft

Nyugi ásványkarkötő tigrisszemmel és acháttal alkotója: ktinab

ktinab
Üdvözlöm kedves Látogató!

Boltomban különböző gyöngyökkel és fém alkatrészekkel díszített, ásványköves és gyöngyös fülbevalókat, medálokat, nyakláncokat, karkötőket, ékszerszetteket, kulcstartókat, könyvjelzőket, kézzel kötött pulóvereket, sálakat és gobelin tájképeket talál.
Termékeimet magam készítem, saját terveim alapján.
Boltomban megtalálhatóak az egyszerű, alkalmi és exkluzív ékszerek is, valamint különböző színű és anyagú, kézzel kötött sálak, pulóverek, valamint különböző évszakokat ábrázoló keretezett tájképek.
Egyedi rendelésre, személyre szabott ékszert is készítek, a megadott egyedi ásványkombinációban, akár horoszkóp, vagy különböző gyógyhatásuk alapján.
Ékszereimet valódi ásványkövekből és gyöngyökből készítem, aprólékos munkával.
Ékszereim fém alkatrészei részben nikkelmentes, vagy antiallergén anyagból készül.
Az ékszerszetteket kérésre szét tudom választani. Ha az ékszer nem nyerte el tetszését, vagy szállítás közben megsérült, szétesett, akkor két héten belül visszaküldheti, és a vételárát (postaköltségek nélkül) visszatérítem.
A megvásárolt terméket az utalás beérkezte után postázom, így egy-két napon belül megérkezhet Önhöz.
Az ásványkövek pozitív energiával töltik fel viselőjüket.
Köszönöm, hogy megtekintette termékeimet!

Horváth Krisztina (Tina)

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: