A három Buddha karkötő ásványokkal

A karkötőt különleges hemimorfit ásvány gyöngyökből, apatit rondellákból és három matt hematit Buddha fej gyöngyből, valamint ezüst szí...

kézműves termék, készítette: fabianildi
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: gumis damil, hematit, hemimorfit, apatit, ezüst köztes
technika: gyöngyfűzés, gyöngyhímzés, ékszerkészítés

A három Buddha karkötő ásványokkal


   
   

A három Buddha karkötő ásványokkal leírása

késztermék, azonnal szállítható

A karkötőt különleges hemimorfit ásvány gyöngyökből, apatit rondellákból és három matt hematit Buddha fej gyöngyből, valamint ezüst színű köztesekből fűztem rugalmas damilra.

Egy igazán mutatós karkötő született, amely a hideg színek és a különleges ásványok kedvelőinek kihagyhatatlan kiegészítő! A karkötőt hölgyeknek és uraknak egyaránt ajánlom!

A karkötő kb. 15,5-16,5 cm-es csuklóra ajánlott.

Hemimorfit
Nyugodttá, békés kedélyűvé tesz, segít összpontosítani céljaink elérésében és felismerni az idegen befolyásokat. Rendkívül erős védelmező kő. Különösen az ártó gondolatok és manipulációk ellen vesszük nagy hasznát. Segít kommunikálni a legmagasabb spirituális szintekkel és felsőbb dimenziókkal.
A lehető leggyorsabban segíti az ÉN fejlődését. Megmutatja miként fejlesszük belső erőinket és valósítsuk meg a bennünk rejlő lehetőségeket. Segít, hogy terveink megvalósítása során energikusak, tettre készek maradjunk és be is fejezzük amit elkezdtünk. Általában építő hatású, jó a bőrproblémákra, a szemölcsökre, a leégésre, égési sérülésekre és az éjszakai lábgörcsre, gyorsítja a sebgyógyulást.

HEMATIT
A hematit egy erős energiakő, segítségével a többi ásványi követ is feltölthetjük. Egy védőkorlátot épít körénk, amely egyrészt segít bátrabban, céltudatosabban mozogni a világban, másrészt ellenállóbbá tesz a külső befolyásokkal szemben.
Fokozza a dinamikánkat, vitalitásunkat, aktiválja akaraterőnket, javítva ezáltal az életminőségünkön. Igen hatásos a vérrel kapcsolatos betegségekre, pozitívan hat a vérképre, vérszegénység ellen is jó, kiegyenlíti a vérnyomás ingadozásait. Kiváló érelmeszesedés, lábdagadás, visszerek ellen. Fokozza a test regenerálódási folyamatait, elősegíti a sebek gyógyulását, segíti a májfunkciót, így használatuk különösen ajánlott méregtelenítő kúrák során.
Segít a rendszertelen menstruációkon is. Babavárás alatti fáradtság enyhítésére különösen ajánlott. Szerencsehozó amulettként ismert volt már a régi korokban. Megvéd a gonosz átkok ellen és óvja álmainkat.

APATIT
Kimozdít a tespedésből és elindítja a folyamatokat. A változás és az önbecsülés köve. A torokcsakra, és a kettes csakra szerveit gyógyítja. A nyugalom, és a béke köve, ezért csillapítja a hiperaktivitást, a magas vérnyomást lehúzza.
Az apatit segíti a kalciumfelszívódást, s ezzel jótékonyan hat a porcokra, fogakra, csontokra. Javítja a csontsűrűséget, segíti az új sejtek fejlődését, sejtregenerációt, csonttöréseknél a gyorsabb gyógyulást. Javítja a kommunikációnkat, önkifejezésünket, nyugalmat biztosít viselőjének, enyhíti a szomorúságot és a haragot. Spirituális kő, segíti a meditációt, a médiumi képességeket, felébreszteni a kundaliní energiát, egyensúlyba hozni a fizikai, érzelmi és szellemi testet.
A kék apatit ásvány felel a kommunikációért és a csontokért.

Akció:
az aktuális akciókról a boltom főoldalán olvashatsz!

A három Buddha karkötő ásványokkal jellemzői

kézműves termék, készítette: fabianildi
késztermék, azonnal szállítható


jellemző

színek

termékkód
3246716

feltöltve
2019. február 1.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

A három Buddha karkötő ásványokkal szállítása

A postán kívül személyes átvételre Törökbálinton és Budapest bizonyos részein (VI., XI., kerületek, 4-es, 6-os villamos bizonyos szakaszai, 4-es metró vonala) van lehetőség!

A termékeket mindig gondosan becsomagolva - pufi zacskóval kibélelve - postakész borítékban postázom. Kérlek vedd figyelembe, hogy csak ajánlva adok fel kiegészítőt, a későbbi problémák elkerülése végett.
Amennyiben a termékkel kapcsolatban bármi kifogás van, megpróbálok megoldást keresni rá, ez esetben kérlek minden esetben vedd fel velem a kapcsolatot!
Amennyiben két terméknél többet vásárolsz, úgy a mennyiség alapján a postaköltség költsége magasabb lehet a lentieknél megadottnál!

EGYÉB POSTÁZÁSI LEHETŐSÉGET IS VÁLASZTHATSZ (PL. FOXPOST, POSTÁN MARADÓ CSOMAG, STB.), ERRŐL KÉRLEK BELSŐ ÜZENETBEN EGYEZTESSÜNK!

Utánvételes vásárlásra jelenleg nincs lehetőség a boltomban!

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 500 Ft 1 500 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 600 Ft 1 600 Ft
FOXPOST 800 Ft 800 Ft

A három Buddha karkötő ásványokkal alkotója: fabianildi

fabianildi Meska interjú az alkotóval »

Korábban rengeteget fűztem, amit egy időre - többnyire időhiány miatt - abba kellett hagynom. Nemrég újból felfrissítettem ilyen irányú tudásomat és elkezdtem alkotni. Mindig a végeredmény lebeg a szemem előtt! A fűzésen kívül sok mindenbe belekóstoltam, mint pl. a decoupage, zsugor-fóliázás, kötés, koszorúkészítés, stb.

Nagyon szeretem a színes és vidám dolgokat, legszívesebben fagyöngyökkel dolgozom.
Egy-egy szín vagy színösszeállítás a kedvünket és a napunkat is befolyásolja, jó irányba tereli.

A célom egyrészt az, hogy másoknak is mosolyt csaljak az arcára, ha rátekintenek a tarka-barka és színes kiegészítőkre!
Másrészt jól esik gyöngyörködni az elkészült alkotásokban és bezsebelni az elismeréseket, ha valami különlegeset sikerül alkotni! :-)

A legjobb érzés mégis az, hogy ha valakinek örömöt tudok szerezni az ékszereimmel!!!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: