A karkötőt nagyméretű fehér shell pearl fazettált gyöngyökből, shell pearl matt rózsaszín gyöngyökből, achát és jade ásvány gyöngyökből...

kézműves termék, készítette: fabianildi
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: gumis damil, ezüst szerelék, shell pearl gyöngy, cirkónia gyöngy, jade, achát
technika: gyöngyfűzés, gyöngyhímzés, ékszerkészítés

Kikelet karkötő ásványokkal


   
   

Kikelet karkötő ásványokkal leírása

késztermék, azonnal szállítható

A karkötőt nagyméretű fehér shell pearl fazettált gyöngyökből, shell pearl matt rózsaszín gyöngyökből, achát és jade ásvány gyöngyökből, egy cirkoniával kirakott fémgyöngyből, tejfehér üveggyöngyökből, valamint ezüst köztesekből fűztem. A karkötő rugalmas alapra készült, így könnyű a fel- illetve levétele.

Egy igazán visszafogott és nőies szett született, mely romantikus lelkeknek kihagyhatatlan kiegészítő! Tavasz közeledtével igazán szép ajándék lehet a karkötő kedvesünknek!

Érzékenység ellen viselj kagyló ékszert!

A karkötő kb. 17-18 cm-es csuklóra ajánlott.

JADE
A jade követ érdemes szerencse kőként marokkő formájában is magunknál tartani, mert bőség kristályként is ismert, hatásos kő! Fokozza a pénzgyarapító beruházásokhoz szükséges kreativitást és vonzza a pénzt! Sok védelmező tulajdonsággal is rendelkezik, védi a testet a betegségektől. A belőle sugárzó bölcsességgel megakadályozza, hogy gazdája hibásan ítéljen, valamint megvédi Őt a manipulációtól. Megelőzi a baleseteket, így annak aki gyakran úton van, hasznos útitársává válik!
A kínaiak szerint a jade meghosszabbítja az életet. Segít ráhangolódni a természet jótékony hatásaira, békét nyújt, segít haladni az áramlással. Gyógyítja a vesét és a hólyagot, ezen kívül harmóniát nyújt és vonzza a segítőkész jó barátokat!
Csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg, Szűz, Vízöntő és Halak

ACHÁT
Segít a gyakori fejfájás ellen, de jó még láz, epilepszia, terméketlenség, bőrbetegségek, szembetegségek, gyenge látás, depresszió ellen is. Erősíti a tüdőt, gyomrot, májat és az agyat. Emésztésélénkítő hatása is van. Nyugalomra, biztonságra, lelki érettségre, emberismeretre, fantáziára ösztönöz. Jó még a gyomorra, belekre, belső szervekre, méhre. Megóv minket a rossz szellemektől és semlegesíti a mérgeket. Segít a hirtelen harag ellen, vizsgadrukknál, tanulási nehézségeknél, támogatja az eszességet és a szakmai alkalmasságot.
Csakra: szív-, gyökér-, köldök-, erőközpont-, harmadik szem csakra
Csillagjegy: Kos

Akció:
az aktuális akciókról a boltom főoldalán olvashatsz!

Kikelet karkötő ásványokkal jellemzői

kézműves termék, készítette: fabianildi
késztermék, azonnal szállítható
termékkód
3549953

feltöltve
2019. október 18.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Kikelet karkötő ásványokkal szállítása

A postán kívül személyes átvételre Törökbálinton és Budapest bizonyos részein (VI., XI., kerületek, 4-es, 6-os villamos bizonyos szakaszai, 4-es metró vonala) van lehetőség!

A termékeket mindig gondosan becsomagolva - pufi zacskóval kibélelve - postakész borítékban postázom. Kérlek vedd figyelembe, hogy csak ajánlva adok fel kiegészítőt, a későbbi problémák elkerülése végett.
Amennyiben a termékkel kapcsolatban bármi kifogás van, megpróbálok megoldást keresni rá, ez esetben kérlek minden esetben vedd fel velem a kapcsolatot!
Amennyiben két terméknél többet vásárolsz, úgy a mennyiség alapján a postaköltség költsége magasabb lehet a lentieknél megadottnál!

EGYÉB POSTÁZÁSI LEHETŐSÉGET IS VÁLASZTHATSZ (PL. FOXPOST, POSTÁN MARADÓ CSOMAG, STB.), ERRŐL KÉRLEK BELSŐ ÜZENETBEN EGYEZTESSÜNK!

Utánvételes vásárlásra jelenleg nincs lehetőség a boltomban!

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 500 Ft 1 500 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 600 Ft 1 600 Ft
FOXPOST 800 Ft 900 Ft

Kikelet karkötő ásványokkal alkotója: fabianildi

fabianildi Meska interjú az alkotóval »

Korábban rengeteget fűztem, amit egy időre - többnyire időhiány miatt - abba kellett hagynom. Nemrég újból felfrissítettem ilyen irányú tudásomat és elkezdtem alkotni. Mindig a végeredmény lebeg a szemem előtt! A fűzésen kívül sok mindenbe belekóstoltam, mint pl. a decoupage, zsugor-fóliázás, kötés, koszorúkészítés, stb.

Nagyon szeretem a színes és vidám dolgokat, legszívesebben fagyöngyökkel dolgozom.
Egy-egy szín vagy színösszeállítás a kedvünket és a napunkat is befolyásolja, jó irányba tereli.

A célom egyrészt az, hogy másoknak is mosolyt csaljak az arcára, ha rátekintenek a tarka-barka és színes kiegészítőkre!
Másrészt jól esik gyöngyörködni az elkészült alkotásokban és bezsebelni az elismeréseket, ha valami különlegeset sikerül alkotni! :-)

A legjobb érzés mégis az, hogy ha valakinek örömöt tudok szerezni az ékszereimmel!!!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: