Idén ezekkel a vadiúj kis denevérekkel kezdem a Halloweeni készülődést, ők aztán kicsiknek és nagyoknak is gyorsan a szívükbe tudnak fé...

kézműves termék, készítette: agotamama
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: pamutvászon, poliészter töltőanyag, biztonsági szemek
technika: varrás

Halloween denevér textil figura


   
   

Halloween denevér textil figura leírása

késztermék, azonnal szállítható

Idén ezekkel a vadiúj kis denevérekkel kezdem a Halloweeni készülődést, ők aztán kicsiknek és nagyoknak is gyorsan a szívükbe tudnak férkőzni. Nézzétek, hát nem imádnivalóak? Velük igazán mókás hangulatban telik az ősz!
Designer pamutvászonból készítettem, arcát kézzel hímeztem. A Halloween parti nélkülözhetetlen dekorációja lehet, de egész évben szeretgetnivaló kis barát is válhat belőle. Szárnyainak fesztávolsága 30 cm, a denevér a füle végétől a talpáig 24 cm magas.

Halloween denevér textil figura jellemzői

kézműves termék, készítette: agotamama
késztermék, azonnal szállítható

technika


színek

termékkód
3228849

feltöltve
2019. február 10.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Halloween denevér textil figura szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény előre fizetéssel 1 490 Ft 1 490 Ft
Futárszolgálat előre fizetéssel 1 300 Ft 1 300 Ft

Halloween denevér textil figura alkotója: agotamama

agotamama
Üdvözöllek!
Ágota vagyok, angol-magyar fordító,4 gyermekes anya. Amióta megkaptam első varrógépemet néhány évvel ezelőtt, rögtön tudtam, hogy a varrás és én összetartozunk. Boldogság számomra valami újat és szépet alkotni, de még nagyobb öröm, ha ezt másokkal is megoszthatom. Leginkább dekorációkat, dísztárgyakat szeretek textilből készíteni, de számos ruhát is varrtam már, főleg gyerekeimnek. Nagyon fontosnak tartom, hogy csak a kiváló minőségű textíliákat válasszam alapanyagaimnak, amelyekkel időtálló alkotások születhetnek. Többnyire amerikai designer textileket használok, 100% pamutvásznakat, a figurákat poliészter töltőanyaggal töltöm meg, amely mosásálló és formatartó. A figurákhoz biztonsági szemeket használok, melyek a szemek hátoldalán vannak rögzítve, így gyakorlatilag nem fordulhat elő, hogy kiessenek. Az arcokat gyapjúfilcből applikálom, és legtöbb esetben kézzel hímzem. A termékek kézzel 30 fokon, semleges mosószerrel moshatóak, szárítógépben nem ajánlott szárítani őket.
Termékeim egy részét a Dolls and Daydreams szabásmintái alapján készítettem.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: