Gravírozott, rózsás,teás készlet-teafiltertartó, textil kancsó

Kézi gravírozással készítettem a rózsás mintát a pohárra, amibe 2, 6 dl teát lehet tölteni, de kávénak, capuccinónak is kiváló. A rózsá...

kézműves termék, készítette: AranyKarika
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: üveg, vászon, gomb, cérna
technika: gravírozás, pirográfia, varrás


vagy
Felhasználó fotó
{{user.name}}
{{user.email}}
Másik e-mail használata
Fizetési és szállítási mód
Bejelentkezés vagy regisztráció
{{ errors.invalidEmailMsg }} Folytatás
Regisztráció
Szállítási adatok
{{ errorMessage('name') }}
{{ errorMessage('email') }}
{{ errorMessage('user_name') }}
{{ errorMessage('password') }}
{{ errorMessage('password2') }}
{{ errorMessage('phone_number') }}
Szállítási cím
{{ errorMessage('country') }}
{{ errorMessage('zip_code') }}
{{ errorMessage('city') }}
{{ errorMessage('house_number') }}
{{ errorMessage('contract') }}
{{ errorMessage('captcha') }}
Jelentkezz be
{{ errors.loginErrorMsg }}
Belépés
Hiba történt a szállítási adatok lekérdezése közben! Hálózati hiba történt, kérjük próbáld újra!
Összesen
Termék ára: {{ product.price }} Ft
Szállítási költség: {{ postagePrice }} Ft
Teljes összeg: {{ totalPrice }} Ft
{{ errors.missingPostageError }}


A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
{{ errors.checkoutErrorMsg }}

Gravírozott, rózsás,teás készlet-teafiltertartó, textil kancsó   
   

Gravírozott, rózsás,teás készlet-teafiltertartó, textil kancsó leírása

késztermék, azonnal szállítható

Kézi gravírozással készítettem a rózsás mintát a pohárra, amibe 2, 6 dl teát lehet tölteni, de kávénak, capuccinónak is kiváló.
A rózsás minta 3D hatású, amit külömböző formájú gyémánt csiszoló fejekkel értem el.
A tálkán is ismétlődik a rózsás minta.
Úgy terveztem meg, hogy aszöveget, jókívánságot még rá lehet írni az üvegekre, így az ajándékod személyes jelleget kap, biztos lehetsz a sikerében.
A kis teafiltertartó kancsót vászonból varrtam. Rózsás , vintage mintás, szépen kiegészíti a teás szettet.
Puha tapintású, hiszen flízzel tömtem ki az oldalát.
Barátnőnek, kolléganőnek egy szülinapra, névnapra kedves ajándék. Jól mutat az étkezőben, konyhában.
Ha szeretnél szöveget kérni az üvegre, a kosárba rakás után a Megjegyzés rovatba beírhatod. Ez az áron nem változtat, ingyen van.

Egyedi darab. Saját tervezés.

Gravírozott, rózsás,teás készlet-teafiltertartó, textil kancsó jellemzői

kézműves termék, készítette: AranyKarika
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevőszínek


termékkód
3658000

feltöltve
2020. február 19.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Gravírozott, rózsás,teás készlet-teafiltertartó, textil kancsó szállítása

Szállítási tudnivalók
- Előre utalás után
Dobozba csomagolva, "bombabiztosan"
Legtöbb megrendelt terméket a MPL szolgáltatása által, küldök, egynapos idő garantált csomagként. Számlát a csomagban találja.
Ha eltér a számlázási cím a megrendelőétől, kérem ezt a megrendeléskor jelezni. feltüntetni.
- Személyes átvétellel: csak Zalaegerszegen

Számlaszám, ahova a vételárat utalni kell:
Erste Bank ZRt.
11600006-00000000-81092176
Gyenge Tiborné

Számlát a csomagban találja.
SZÁLLÍTÁS:
A megrendelt terméket a MPL szolgáltatása által küldöm, egynapos idő garantált csomagként. Számlát a csomagban találja.Ha eltér a számlázási cím a megrendelőétől, kérem ezt a megrendeléskor jelezni, feltüntetni.
A termékeimet merev falú, három rétegű dobozba rakom, amelyben a több darabból álló tartalmakat külön, külön is becsomagolom. Mindig akkora dobozt választok ami megfelelően védi a tartalmat és azokat jól körbe lehet még csomagolni. Az üres részeket térkitöltő anyaggal, buborékos fóliával , papírral töltöm ki, így segít elkerülni az ütésből, rázkódásból adódó sérüléseket. A dobozban nem marad üres hely, a termékek nem tudnak benne csúszkálni. Végül ragasztószalaggal zárom le, az esetleges hézagokat befedve.
Amint megérkezett a számlára a megrendelt termékek ára, a megígért időpontra postázom őket az általad kiválasztott módon.A posta a feladásról értesítést küld, emailben vagy sms-ben.
Lehetséges SZÁLLÍTÁSI MÓDOK:
-1 Háznál, munkahelyedre, a posta 8-17 között szállítja ki. Hétvégén nem vehető át. 5 munkanapig őrzi a
csomagot.
-2. MPL Postán maradó-postapontra csomagként:
Be kell menned érte a címhez legközelebb lévő postára és átveheted a teljes nyitvatartási idő alatt,
szombaton is. 5 napig van a csomag a postán ebben az esetben.
-3. MOL/COOP postapontra
-4: Személyes átvétellel:Zalaegerszegen, egyeztetés után
-----------------------------------------------------------------------------------------------
A megrendelőnek nemcsak joga, de kötelessége is a teljesítés minőségének vizsgálata. A csomag kézhezvételekor győződjön meg róla, hogy az áru csomagolása sértetlen-e, a futár jelenlétében bontsa ki és ha rendellensséget tapasztal vetessen fel jegyzőkönyvet. Ha nem engedik az előzetes átvizsgálást, akkor azt kifejezetten jelezze az átvétel igazolására szolgáló iraton, hogy nem volt lehetősége az áru megvizsgálására. A futár távoztával -lehetőleg két tanú jelenlétében- azonnal pótolja azt és ha töröttséget, problémát tapasztal, készítsen fotót , majd jelezze a szállítónak.
Ha aláírásával elismerte, hogy sértetlenül , hiánytalanul átvette a csomagot, a bizonyítás önre hárul, azaz hiteles módon kell bizonyítania , hogy így kapta meg a terméket.
Amennyiben ez nem történik meg, akkor a szállítmány kibontása után talált sérült termékekre vonatkozó reklamációt, ( a PTK. szerint, a teljesítés után keletkezett felelősség, átszáll a megrendelőre), nem tudjuk elfogadni. Jogorvoslattal a területileg illetékes békéltető testülethez vagy a postához fordulhat.
Az itt feltüntetett árak bruttó árak. AranyKarika boltja alanyi áfa mentes formában működik. Így az általános forgalmi adóról szóló 2007. CXXVII. törvény 187.§ (2) fejezetének b. szerint kizárólag olyan számla kibocsátásáról gondoskodhat, amelyben áthárított adó, ill. Áfa százalékérték nem szerepel.A termékekre vonatkozóan megjelenített árak Áfa értéke 0 ft, amely a postai szállítást nem tartalmazzák. Szállítási költség a vásárlási feltételek között olvasható.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VÁSÁRLÁSI TÁJÉKOZTATÓ:
A vásárlási tájékoztatót kérlek minden esetben olvasd el. Csak akkor vedd igénybe a szolgáltatást, ha minden pontjával egyet értesz és magadra nézve kötelező érvényűnek fogadod el. A megrendelésed a vásárlási feltételek elfogadásával jöhet létre.Akkor is kötelező érvényű rád nézve ha nem olvastad el.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
SZERZŐDÉSTŐL VALÓ ELÁLLÁS, FELMONDÁS:
Az elállás feltételeit a távollevők között kötött szerződésről szóló 45/2014. ( II.26.) sz. korm. rend. szabályozza.
A vevőnek, megrendelőnek jogában áll egy munkanapon belül a rendelést lemondani, ebben az esetben semmiféle fizetési kötelezettsége nincs.Lemondást jelezni lehet emailben, írásban, telefonon.
Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.

Az elállási/felmondási határidő a termék adásvételére irányuló szerződés esetében: attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni a vásárlásnál kapott emailben feltüntetett címre.
Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.
------------------------------------------------------------------------------
ELÁLLÁSI / FELMONDÁSI NYILATKOZT MINTA
(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)
Címzett:.....
Alulírott kijelentem ,hogy gyakorlom elállási/felmondási jogomat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:….. (itt jelölje meg a terméket)
Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:…..
A fogyasztó neve:
A fogyasztó címe:
A fogyasztó aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)
Kelt
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
AZ ELÁLLÁS,FELMONDÁS JOgHATÁSAI:
Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.) A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.
Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.
-az átvett árut , az eredeti számlával együtt vissza kell küldeni a címre. Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan terméket veszek vissza.Ez Esetben fizetem vissza a termék árát.
Az elállási jog gyakorlása során a megrendelőnek kell saját költségén visszajuttatni a terméket.
-a készítő követelheti a nem rendeltetés szerű használatából eredő kár megfizetését.
A visszaküldött áru, számla hiánytalan átvétele után legkésőbb 14 napon belül visszautalom a pénzt a megadott bankszámlára.
-ha a feltüntetett feltételek nincsenek betartva , a szerződéstől való elállás joga nem érvényesíthető.A termék ára nem lesz visszafizetve, az áru vissza lesz küldve a megrendelőnek.
Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be
Ha Ön kérte, hogy a felmondási határidőn belül kezdődjön meg a szolgáltatás teljesítése, felmondása esetén Ön köteles megtéríteni számunkra a szerződés megszűnésének időpontjáig arányosan teljesített szolgáltatásért járó összeget. Hasonlóképpen visszatérítjük az Ön által nyújtott ellenszolgáltatás azon részét, amely meghaladja az általunk nyújtott szolgáltatás ellenértékét.
-------------------------------------------------------------------------------------------
ELÁLLÁSI, FELMONDÁSI JOG:
29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát
c) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;
------------------------------------------------------------------
FOGYASZTÓI PANASZ- BÉKÉLTETŐ TESTÜLET:
Amennyiben a panaszodat elutasítjuk, úgy jogosult vagy a lakóhelyed vagy tartózkodási helyed szerint illetékes békéltető testülethez fordulni.
A békéltető testület eljárása a fogyasztó kérelmére indul. A kérelmet a békéltető testület elnökéhez kell írásban benyújtani. A békéltető testület eljárása megindításának feltétele, hogy a fogyasztó az érintett vállalkozással közvetlenül megkísérelje a vitás ügy rendezését, erről a fogyasztónak nyilatkoznia kell. A fogyasztó kérelmének tartalmaznia kell: a) a fogyasztó nevét, lakóhelyét vagy tartózkodási helyét, b) vállalkozás nevét, székhelyét vagy érintett telephelyét, c) a fogyasztó álláspontjának rövid leírását, az azt alátámasztó tényeket és azok bizonyítékait, d) a fogyasztó nyilatkozatát arra nézve, hogy az ügyben más békéltető testület eljárását nem kezdeményezte, közvetítői eljárást vagy polgári peres eljárást nem indított, és fizetési meghagyás kibocsátása iránti kérelmet nem terjesztett elő, e) a testület döntésére irányuló indítványt, f) a fogyasztó aláírását. A kérelemhez csatolni kell azt az okiratot, illetve annak másolatát (kivonatát), amelynek tartalmára a fogyasztó bizonyítékként hivatkozik. Ha a fogyasztó meghatalmazott útján jár el, a kérelemhez csatolni kell a meghatalmazást. Ha a kérelem hiányos, a békéltető testület elnöke a kérelmet a hiányok megjelölése mellett pótlás végett a kérelmezőnek visszaküldi (hiánypótlás).

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Futárszolgálat előre fizetéssel 1 505 Ft 1 670 Ft
törékenyként házhoz, előre fizetéssel 2 635 Ft 2 922 Ft
Postapontra,simán előre fizetéssel 1 320 Ft 1 475 Ft
postapontra, törékenyen előre fizetéssel 2 310 Ft 2 580 Ft
személyes átvétel, Zalaegerszegen 0 Ft 0 Ft

Gravírozott, rózsás,teás készlet-teafiltertartó, textil kancsó alkotója: AranyKarika

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: