Golyós fülbevaló fülecskével vörösréz rózsakvarc gyönggyel, drót fülbevaló, ásvány fülbevaló

1 mm-es rézdrótból tekertem a fülbevalót az akasztó vékonyabb, hogy ne bántsa a fület. A gyöngy 8 mm nagyságú rózsakvarc Antikolt, pol...

kézműves termék, készítette: Ewire
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: rézdrót, rózsakvarc
technika: ékszerkészítés

Golyós fülbevaló fülecskével vörösréz rózsakvarc gyönggyel, drót fülbevaló, ásvány fülbevaló   
   

Golyós fülbevaló fülecskével vörösréz rózsakvarc gyönggyel, drót fülbevaló, ásvány fülbevaló leírása

késztermék, azonnal szállítható

1 mm-es rézdrótból tekertem a fülbevalót az akasztó vékonyabb, hogy ne bántsa a fület.
A gyöngy 8 mm nagyságú rózsakvarc

Antikolt, polírozott ékszer.

A fülbevaló hossza akasztóval: kb 3,5 cm
Súlya: kb 4 gramm

Köszönöm, hogy itt voltál! :)

Golyós fülbevaló fülecskével vörösréz rózsakvarc gyönggyel, drót fülbevaló, ásvány fülbevaló jellemzői

kézműves termék, készítette: Ewire
késztermék, azonnal szállítható


jellemző

színek

termékkód
3343660

feltöltve
2019. február 12.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Golyós fülbevaló fülecskével vörösréz rózsakvarc gyönggyel, drót fülbevaló, ásvány fülbevaló szállítása

Személyes átvétel Érden (Parkvárosi Interspar és környéke) lehetséges.

A szállitási költség tájékoztató jellegű, súlytól és mérettől is függ a Magyar Postánál. Pl: több "lapos" termék együttes megvásárlása esetén is lehetséges, hogy csak egy tétel díjat fizet a kedves Vevő, ha csomagolással együtt a vásárolt több termék még belefér az adott súlyhatárba (1 termék 50gr, több termék 100gr). Ezt minden esetben jelzem.

A "postán maradó" szállítást a "nem lapos" és nem nehéz (100grammig) ékszernél érdemes választani - jellemzően a nagyobb fejű gyűrűk ilyenek - ha a cél a költségkímélés és hajlandó a Vevő némi kényelmetlenséget is bevállalni ennek fejében. A Magyar Posta 2017-től ugyanis nem szállítja ki a Vevő címére azokat a levélküldeményeket, amelyek 2,4 cm-nél vastagabbak. Azonban továbbra is feladható levélként, de postán maradóként, azaz a Vevőnek magának kell befáradnia a postára ahhoz, hogy hozzájusson a termékhez. E szállítási mód választásánál kérem mindenképpen jelezni a posta pontos címét, ahol át kívánja venni az ékszert Az ajánlási ragszámot megadom a Vevőnek, ez alapján kereshető a levél. A Vevőnek kell keresni a küldeményt, a posta ez esetben nem értesít ki.

Postai csomagautomatába történő feladás MPL Üzleti Csomagként történik 1 munkanapos garanciával. Akkor érdemes ezt a szállítási módot választani, ha a vásárolt termék nem fér bele a levélküldemény kategóriába, a Vevő közelében van csomagautomata, így egy megfelelő tetszőleges időpontban vehető át a csomag. Ehhez szükség van a Vevő pontos címére, a csomagautomata pontos címére, a Vevő telefonszámára és email címére a postai kiértesítések miatt.

GLS futár: 2 kg-ig, a legkényelmesebb megoldás, viszont a címzett helyen várni kell a futárt az általa megadott időszakban.

Bizonytalanság esetén kérem üzenjen, s segítek eldönteni, hogy a kérdéses ékszer mely módon küldhető a leggazdaságosabban, ill. legbiztonságosabban.

A vételár megfizetését követő 1 munkanapon belül postázom a terméket. Az ékszereket minden esetben számlával együtt küldöm, alapesetben buborékos csomagolásban.

Amennyiben valamilyen hibát, sérülést talál a terméken, kérem keressen bizalommal, orvosolni fogom a problémát. Ha az ékszer hibátlan, de a vásárló mégsem elégedett a termékkel (nem áll jól, túl sötét színe van stb), akkor postafordultával kérem visszaküldeni, átvétel után 2 munkanapon belül visszautalom az ékszer vételárát. Ilyen esetben a visszaküldés posta/szállítási költsége a Vevőt terheli. Csak azonnali, postafordultával való visszaküldést fogadok el (nem viselt ékszert).

Kérem legyen figyelemmel arra, hogy a rézből készült ékszerre vigyázni kell. A natúr réz ékszerek idővel oxidálódnak, színük sötétedik. Ez természetes folyamat, a bekövetkezése erősen függ attól. hogy milyen környezetben van az ékszer. Az eredeti szín visszaállítása enyhe citromleves vízzel (kivéve ásványköves ékszerek), fogkrémmel stb. pár perc alatt megoldható. :) Tehát erre való hivatkozással terméket nem áll módomban visszavenni.

Az antikolással sötétített ékszerek szépségét a leghosszabb módon úgy tudjuk megőrizni, ha nem viseljük azokat, amikor éppen:
-sportolunk -uszodába, termálfürdőbe megyünk -mosogatunk -tisztálkodunk -krémekkel és vegyszerekkel való foglalatoskodás közben, valamint nem hagyjuk nedves környezetben.

Üdvözlettel: Ewire

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 165 Ft 335 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 515 Ft 685 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 565 Ft 795 Ft
Postán maradó ajánlott levélküldemény előre fizetéssel 515 Ft 685 Ft
Postai csomagautomatára történő csomagküldés 890 Ft 890 Ft
Személyes átvétel Érd, Parkváros 0 Ft 0 Ft

Golyós fülbevaló fülecskével vörösréz rózsakvarc gyönggyel, drót fülbevaló, ásvány fülbevaló alkotója: Ewire

Ewire
Pest megyében, Érden lakom. Valójában mérlegképes könyvelő volnék, fantázianevén irodakukac :) de valamiért ebben nem tudok egészen kiteljesedni.
Nemrég találtam rá a drótékszer készítésre, mint életformára :D
Minden egyes darabba beleszeretek, amit elkészítek.
Van még hová fejlődnöm ez biztos, de nagyon szívesen teszem.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: